Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 3. studenoga 2014.

PRIZIVANJE BOGINJE MJESECA

Dijano, kraljice noci
Blještavom ljepotom svojom
Obasjaj nas
I svojom srebrnom zrakom
Otključaj vrata snova
Dižuć' se bistra i jasna.
Iznad zemlje i neba i mora
Tvoja magična tajna
Čaroliju će baciti
Gdje god list raste
Gdje god se val diže
Dok sve ne postane prošlost
O, tajna kraljice moći
U ovaj čarobni sat
Mi tražimo od tebe dar
Nek' sreća bude na strani
Svih pravih vještica
O, Gospo od Mjeseca.
Čarolija za ispunjenje želje

Vrlo je zanimljiva tkz.čarolija s čvorovima. Ovo je jedna čarolija koju bilo ko može izvesti. Dovoljno je imati uže dugačko otprilike 90 centimetara (tri stope), boje koja će imati posebno značenje za vas ili biti u vezi s čarolijom koju želite izvesti. Potrebna je i svijeća jednako tako posebne boje te tamjan. Čaroliju treba izvoditi u ponoć, bez prisustva drugih osoba. Pripremite sve što vam je za čaroliju potrebno, a zatim si uzmite nešto vremena koje ćete provesti u meditaciji i razmišljanju o svom pitanju, odnosno o čaroliji koju želite izvesti. Ne zaboravite da vještice vjeruju u pravilo '' ŠTO GOD UČINIO, TRIPUT ĆE TI SE VRATITI''.
Kad se osjetite spremnim započnite ritual. Upalite svijeću, zagrijte tamjan. Provucite uže nekoliko puta kroz plamen svijeće i kroz dim tamjana, cijelo vrijeme razmišljajući o onome što želite ostvariti čarolijom. Nakon toga, kada u sebi osjetite da je došlo vrijeme za to, počnite izgovarati riječi čarolije., nakon svakog retka vežući jedan čvor na užetu. Prvi čvor vežite na lijevom kraju užeta, potom na desnom, zatim u sredini. Četvrti vežite između prvog i trećeg, peti između trećeg i drugog. šesti, sedmi, osmi i deveti postavljate između svakog od pet napravljenih čvorova, počevši s lijeva.
Nakon što zavežete posljednji čvor ponovo provucite uže kroz plamen i dim tamjana, ugasite svijeću i pođite ravno u krevet. Uže stavite pod jastuk. Uže treba držati na sigurnom mjestu sve dok se želja ne ispuni. Kad se želja ispuni uže spalite a njegov pepeo razbacajte ili pokopajte.

Prvim čvorom čarolija počinje
Drugim čvorom postaje istina
Trećim čvorom tako će biti
Četvrtim čvorom sve više jača
Petim čvorom da će biti uspješna
Šestim čvorom ovu čaroliju ja spremam
Sedmim čvorom Zvijezdama Neba
Osmim čvorom rukom sudbine
Devetim čvorom što je učinjeno moje je.

Vraćanje tuđih magija nazad

Nešto jednostavnija je molitva za uklanjanje zlog utjecaja odnosno čarolije koju je neka vještica bacila na vas. Čarolija (ova i slična njoj) izgovaraju se za vrijeme klasičnih rituala uklanjanja zlih utjecaja nad oltarom ukrašenim nekim od biljaka i predmeta koje služe za te svrhe.

Spaljujem tvoje čarolije
Šaljem demone nazad
Rastapam tvoje zlo
Sputavam tvoju volju
Rastapam tvoje čarolije
Sputavam tvoje zlo
Koje će ti se vratiti trostruko
Kako želim, tako će i biti.
O Mjesecu!

Mjesec sadrži u sebi svemirsku magiju. On je sve ono što su predstavljale nekadašnje boginje Velika Majka, Izida, Ištar, Artemida, Dijana, Selena, inače sve redom boginje kojima su se zaklinjale vještice i u koje se kunu i danas. Koliko je pak mali korak koji dijeli dobro od zla, bijelu od crne magije, govori i primjer Hekate, crne kraljice demona i noćnih duhova, a koja je samo jedno od mogućih obličja tog istog Mjeseca. Prema starim vještičijim vjerovanjima Sunce je otac svega u nama a Mjesec majka. Znamo li kolikog uticaja majka ima na svoje potomstvo eto i odgovora zašto Mjesec ima toliko uticaja na nas. O Mjesečevim mijenama pri vještičijim magijskim obredima treba voditi izuzetno mnogo pažnje. Naime, poduzmu li se određeni obredi u nepodobno vrijeme od Mjesečevih mijena, ne samo da neće doći do uspješnosti obreda već tada odaslane energetske umnogostručene sile mogu promjeniti predznak i iz pozitivnih postati negativne i kao bumerang se vratiti i nanijeti zlo onome ko ih je odaslo.
TREBATE LI POOMOC KONTAKTIRAJTE ME NA email:  mistikaokultizam@gmail.com ili na broj mobitela 092/324-1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.