Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 6. studenoga 2014.

Izrada talismana

Talismani (talisman za novac) – zaštita protiv uroka

Tlismani
Talisman je predmet koji ima čarobne moći. Najčešće se koristi protiv magičnih napada kao zaštita, protiv kletvi,uroka i slično. Da bi služio kao prava zaštita za izrada talismana treba poštovati određena pravila i korake.
Kao prvo, talisman se uvijek mora napuniti i inicirati magičnim moćima. Upravo iz tog razloga je potrebno da ga izradi osoba koja ima iskustva i posebne moći!
Kao drugo, osoba kojoj se izrađuje talisman, taj isti talisman mora držati u svojoj auri. Mora biti blizu njega u svakom trenutku. To se najčešće radi tako da se nosi oko vrata ili u skrivenom džepu i odjeći.
I treća jako bitna značajka je ta da se talisman uvijek mora vezati za jednu osobu.
Magično zaduženje najčešće obavljaju mag ili duhovni majstor. Jako je važno odrediti točan cilj odnosno  čemu talisman treba odgovarati, protiv čega treba štititiili koje dobro vlasniku treba donijeti. Ovom važnom zadatku, definicija talismana pri izradi mora biti u centru pažnje onoga tko ga pravi, jer samo tako talisman može pokazati svoju  vrijednost zbog čega je i napravljen. Upravo zbog toga da bi funkcionirao kako treba talisman treba namijeniti za samo jednu funkciju.
Za magičnu zaštitu najčešće se koriste kristali ili drago kamenje, ali je moguće koristiti i male kipove raznih oblika. Jedan od najpoznatijih talismana zaštitnika je Ankh-križ, turski  “nazar” ili isto tako poznat ”Allahovo oko” koje štiti od uroka. U Arapskom svijetu je najpoznatiji zaštitni amulet “Hamsa” iliti „Fatimina ruka“ koja štiti od najjačih uroka ili kletvi. Fatima je bila Mohamedova sestra kojoj su proslijedili veoma jake moći.
Za očuvanje zdravlja, Egipćani su koristili tako zvani „Uadz-kolona“ kip. Pravo značenje te riječi je “Papyrus”. Ovaj amulet su pravili od dragog kamena zelene boje ili smaragda. „Uadzd-kolona“ je sačuvala mladost, zdravlje i vitalnost onoga koga štiti.
Amulet su koristili i kao magnet za privlačenje novca. U većini slučajeva su bili oblika novčića, posebno inicirani,najčešće zlatni.  U Egiptu su bogataši za sreću, bogatstvo i privlačenje ljepote koristili  “nefer”.
Za privlačenje novca i bogatstva u današnje vrijeme najčešće se izrađuju talismani u obliku papirnatog novca. Jedan od razloga je taj što je danas teško napraviti jedinstvenu kovanicu za vlastitu uporabu.
No, jednostavan talisman za privlačenje novca možete napraviti i vi sami.
Ritual za pripremanje talismana – drvo novca:
  • Zapalite jednu zelenu svijeću
  • Zapišite olovkom na zeleni papir, šta bi ste voljeli ostvariti ( pr. sva dugovanja da otplaćujem u roku. Živim u bogatstvu i bez briga. Ispunjavam sve svoje potrebe. Imam toliko para koliko mi je potrebno.)
  • Zamotajte papir i svežite ga zelenim koncem.
  • Stavite jednu kovanicu pored svijeće i zamotanog papira.
  • Koncentrirajte se na cilj ili zamislite da ste već dobili, ostvarili ste cilj (vidi  mantru magije za novac)
  • Kada svijeća izgori, papir držite uvijek kod sebe, a kovanicu smjestite među odjeću  u ormar. Njegovo  vibriranje će proći kroz kuću i odjeću koju nosite.
  • Ostatke svijeće sklonite, ali NE BACAJTE .
  • Sve više mislite o tome “ što želim, to je već moje”
Mantra magije novca (to trebaizgovarati  dok odrađujete gore navedeni ritual):
Uvijek privlačim za sebe važne stvari i koristim ih sa uspjehom. Želje  brzo i lako ostvarim, sve se uvijek odvija kako ja volim i želim. Koliko god novca dam, više mi se vraća nazad. Ja kontroliram i određujem svoju sudbinu,  sve što se događa u mom životu. Zbog toga iz dana u dan sve više para imam, sve sam bogatiji i zbog toga se osjećam bolje. I to je tako, jer ja tako želim.
Bit ovoga je naravno SVIJEST izrađivača. Stoga je sigurnije da će talisman djelovati, ako ritual obavlja duhovni majstor. Naravno, i onda je nužno da budući nosioc talismana sudjeluje.
Nije dovoljno nadati se da, “MOŽDA uspije”, “VALJDA  će se ostvariti”,” KAO da već funkcionira” i slično!
“ZNAM da ću dobiti pomoć Svevišnjega”
“Moć talismana mi SIGURNO donosi pozitivne rezultate”
Ovo je pravilno razmišljanje.
Tek onda DOBRO NAPRAVLJEN TALISMAN, i NEPREKIDNA VJERA osobe koja ga nosi, DONOSI ŽELJENI ISHOD!
TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.