Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 19. travnja 2016.

Prizivanje Kula Strazara

Jednom kada ste stvorili krug mozete prizvati elementalne duhove kako bi prisustvovali vasem ritualu. To nije nuzno ali ce uciniti vasu caroliju snaznijom.Morate to uciniti pravim redoslijedom.


1. Okrenite se ka Istoku , stanite u poziciju Velike Boginje (Poput znaka "X") rukama visoko uzdignutim sa magicnim stapom u desnoj ruci (ako ste desnjak)i recite:"Pozivam cuvare kule istoka , snage zraka i inteligencije, dodite i blagoslovite moju caroliju svojom snagom".Morate vizualizirati nesto poput zracnog vrtloga ili tornada kako se priblizava sa istoka te staje na vasoj istocnoj strani kruga.Kleknite i nacrtajte prizivni pentagram(simboli stizu uskoro).


2.Okrenite se ka Jugu , stanite u poziciju Velike Boginje (Poput znaka "X") rukama visoko uzdignutim sa magicnim stapom u desnoj ruci (ako ste desnjak)i recite:"Pozivam cuvare kule juga , snage vatre i promjena, dodite i blagoslovite moju caroliju svojom snagom".Morate vizualizirati nesto poput vatrene kugle ili neceg slicnog sto vam vise odgovara kako se priblizava sa juga te staje na vasoj juznoj strani kruga.Kleknite i nacrtajte prizivni pentagram.


3.Okrenite se ka Zapadu , stanite u poziciju Velike Boginje (Poput znaka "X") rukama visoko uzdignutim sa magicnim stapom u desnoj ruci (ako ste desnjak)i recite:"Pozivam cuvare kule zapada , snage vode i ljubavi, dodite i blagoslovite moju caroliju svojom snagom".Morate vizualizirati nesto poput kise ili neceg slicnog sto vam vise odgovara kako se priblizava sa zapada te staje na vasoj zapadnoj strani kruga.Kleknite i nacrtajte prizivni pentagram.


4.Okrenite se ka Sjeveru , stanite u poziciju Velike Boginje (Poput znaka "X") rukama visoko uzdignutim sa magicnim stapom u desnoj ruci (ako ste desnjak)i recite:"Pozivam cuvare kule sjevera , snage zemlje i materijalnih vrijednosti, dodite i blagoslovite moju caroliju svojom snagom".Morate vizualizirati nesto poput stijene ili neceg slicnog sto vam vise odgovara kako se priblizava sa sjevera te staje na vasoj sjevernoj strani kruga.Kleknite i nacrtajte prizivni pentagram.


Kada ste gotovi , spremni ste zapoceti sa carolijom.


Kada ste zavrsili sa carolijom , morate otpustiti cuvara kula, te im zahvaliti na pomoci.Ucinite to na tocno suprotan navin na koji ste ih pozvali.To znaci...


Okrenite se ka Sjeveru i stanite u poziciju Velike Boginje.Nacrtajte Tjerajuci pentagram i recite:"Hvala vam sto sto prisustvovali mome ritualu, idite u miru."Vizualizacija je i ovje bitna , te zamislite kako odlaze , svaki na svoju stranu. Ucinite to isto na Zapadu, Jugi i Istoku, samo ucinite odgovarajus=ce promjene u tekstu i invokacijama ovisno o kojoj strani svijeta se radi.Ne zaboravite im zahvaliti!

Vaša SOROR PILA

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.