Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Za otkrivanje osobe koja vam pravi magiju

Sumnjate li kako vam neko u kuću stalno donosi nesreću, a ne možete li otkriti ko bi to mogao biti, posegnite za jednostavnim a uspješnim vještičijim ritualom. Prvo na papir zabilježite ko vam sve dolazi u kuću i koga biste sve trebali obuhvatiti ovim ritualom. Zatim za svaku osobu sa spiska uzmite po sedam zrnaca bijele riže. Skuhajte ih i onako skuhane bacite u ciklin sok, kako bi pocrvenjela.
Kad god vam u kuću dođe osoba s onog spiska sumnjivih, odmah po njenom odlasku bacite za njom (da ona to ne vidi) po sedam rižinih zrnaca. Na taj način ćete odmah neutralizirati mogući negativnih uticaj čarke, koje bi ostale za njom, osobito ako je riječ o negativnim mislima koje također mogu biti jedna vrsta magijske energije.
Posebne odrednice kada se priprema riža nema, osim savjeta da ju močite u ciklinom soku najuspješnije u dan koji je pod zaštitom Sunca.



Svojevrsna zaštitta protiv magije su i bobice od imele. Bobice treba oprezno skinuti sa imele i osušene sačuvati, pazeći da se ne rasprsnu i međusobno ne slijepe. Dođe li vam u posjet osoba za koju sumnjate da se bavi magijom, to jest da vam pravi čarke, u pogodnom trenutku iziđite prije nje i na svoj prag stavite tri osušene bobice imele. Nastojte da budu što neprimjetnije.
Vratite se natrag i ispratite osobu, kao da ništa niste uradili. Stane li ona cipelama na imeline bobice i ponese li ih sa sobom, znajte kako nije riječ osobi koja vam želi zlo, odnosno ako to i čini, onda je to nehotice. Imeline bobice koje je ponijela sa sobom pomoći će da vam više zlo ne unosi  u kuću čak ni nehotice.
Ali, ako je riječ osobi koja vam svjesno čini zlo svojim mađijama, ona će prag preskočiti i imeline bobice neće zgaziti. Tada bobice ostavite na pragu i ne dirajte ih , a sljedeći put kad vam se ta osoba pojavi na pragu, neće htjeti ući, jer će je bobice spriječiti. Osjetit će ih, znat će da ste pod magijskom zaštititom i zlo vam se više neće unositi u kuću.




Vaša

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.