Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Vještičiji rituali za zaštitu i sreću

Potražite novčiće starije od 50 godina i neka su svi jednaki.Mora ih biti onoliko, koliko ima članova porodice koje želite zaštititi.Stavite na okrugli stol komad žute svile i u sredinu stavite novčiće, pazeći kako se međusobno ne bi doticali.Izvan komada žute svile pripalite jednu do druge dvije crvene svijeće.Tek kad su pripaljene, na svaki novčić stavite sliku osobe koja će njime biti zaštićena, pa sačekajte da svijeće u cijelosti dogore.
Tek nakon dogorijevanja, novčići su energetski dovoljno nabijeni kako bi poslužili svrsi.Svaki od njih zajedno sa slikom ušijte u vrećicu od tkanine i onda podijelite članovima porodice.Svako od njih neka se ne odvaja od ovog sredstva zaštite, pazeći da ga ne izgubi.
Ukoliko i opet dođe do gubitka samo jedne vrećice sa talismanom, svi ostali gube moć, pa je cjelokupni obred sa svim pojedinostima potrebno iznova napraviti.U protivnom, vremenskog ograničenja trajanja zaštite protiv crne magije i negativne energije nema.Dan i sat nisu određeni za ovaj obred, pa se prepuštaju na volju onom ko obred izvodi.
 U bilo koji sat i bilo koji dan pripalite crvenu svijeću.Uzmite iglu i crveni konac, pa njime opšijte sve rube slika članova porodice koju želite zaštititi.Svaku tako obrađenu sliku stavite u vrećicu od nekog materijala - tkanine ili kože- pa sve rubove opšijte crvenim koncem i zatvorite.Svaki član porodice neka dobije svoju hamajliju i neka je nosi sa sobom uvijek kad izlazi izvan stambenog prostora.Vremenskog ograničenja trajanja zaštite nema.


Vaša 

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.