Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 24. kolovoza 2015.

Ljubavna magija svijećama - ritual

Ritual sa svijećama za ljubav

Ritual bi se trebao raditi na petak (dan kojim vlada Venera, tj. dan ljubavi) pred punim Mjesecom.
  • Na jedan kraj oltara postavite astralnu svijeću za sebe i do nje narančastu svijeću za privlačnost.
  • Na drugi kraj postavite bijelu svijeću (koja simbolizira nepoznatu osobu koju želite privući) i ružičastu svijeću za ljubav.
  • Postavite svijeću dana (prikladna boja za petak  je zelena) negdje na oltar gdje neće smetati; na oltaru biste sada trebali imati 5 svijeća+oltarnu svijeću i ostali oltarni pribor (incens, štap itd.)
  • Zapalite oltarnu i zelenu svijeću te incens. Meditirajte kratko i vizualizirajte sebe kako ste presretni sa životom i kako volite nekoga (bez zamišljanja te osobe ili ikakvih implikacija na nju!). Zapamtite da morate sebe vidjeti nakon što je već izvršen magijski čin i kada je sve to već urodilo plodom. Ako budete zamišljali sebe u procesu zaljubljivanja ili bilo kojem periodu između, to je previše nesigurno i smanjuje učinkovitost rituala.
  • Prizovite Boga i Božicu (ili bilo koje božanstvo u koje vjerujete, ako uopće vjerujete) da vam pomogne u ritualu (svojim riječima).
  • Izrecite svrhu rituala:
"Ovdje sam danas kako bih sebi,   (ime)  , donio/donijela vječnu ljubav i sreću te kako bih bio/bila ispunjen/a srećom i zadovoljstvom."
  • Uzmite svoju astralnu svijeću i urežite nečim oštrim svoje ime u nju te je pročistite i posvetite na prikladan način. Pritom govorite:
"Ovo sam ja,   (ime)  . Ova svijeća predstavlja mene u svakom aspektu. Sve što radim ovom prikazu mene, činim i sebi. Neka tako bude."
  •  Vratite svoju astralnu svijeću na mjesto i uzmite narančastu svijeću. Posvetite je i pročistite i napišite na nju "privlačnost". Pritom govorite:
"Ovo je privlačnost. Ona je sa mnom i svugdje oko mene. Neka tako bude."
  • Vratite i nju na njeno mjesto. Potom podignite bijelu svijeću, posvetite je i pročistite i na nju napišite "prava ljubav". Pritom recite:
"Ovo je prava ljubav za kojom tragam; druga polovica koja me čini cijelom/cijelim. Neka tako bude."
  •  Uzmite ružičastu svijeću, posvetite je, pročistite i na nju napišite "ljubav". Recite:
"Ovo je ljubav koja nam je data i koja ispunjava naše živote svime što želimo. Neka tako bude."
  • Vratite i ovu svijeću na njezino mjesto. 
  • Provedite neko vrijeme meditirajući na slici sebe kako ste sredni, zadovoljni sobom, zaljubljeni itd. 
  • Kada ste spremni, zapalite prvo astralnu svijeću i potom narančastu. Pustite ih da kratko gore i ostavite ih upaljene.
  • Zapalite bijelu i ružičastu svijeću i sjedite tako još kratko promatrajući ih kako gore i zamišljajući poviše navedeni prizor.
  • Pomalo počnite micati bijelu i ružičastu svijeću prema astralnoj i narančastoj svijeću. Ovo možete činiti jednim sporim, dugačkim pokretom, ili isprekidanim pokretima stajući svaku malo. Dok ih mičete, osjećajte ljubav kako vam ulazi u život i kako se osjećate ispunjenima.
  • Kada se četiri svijeće počnu doticati, budite svjesni da vam je ljubav ušla u život i da ste privukli pažnju vašeg budućeg partnera.
  • Zahvalite Bogu/Božici/kome god na pomoći tijekom rituala i zatvorite krug.
Za više informacija o formi rituala (kako ga zatvarati, otvarati, koji pribor držati na oltaru i kako), pogledajte ovaj post.

Možete onda pustiti svijeće da izgore do kraja, ili ih možete izgasiti ako se odlučite ponavljati ovaj ritual na dnevnoj, tjednoj, ili mjesečnoj bazi. Ako odlučite raditi ovo na mjesečnoj bazi, onda ponovite ritual iznova svaki put. Ako ćete raditi na tjednoj/dnevnoj bazi, onda izgasite svijeće nakon sat vremena i, kada ih mičete, mičite ih pomalo svaki dan/tjedan i natempirajte sve tako da se konačno spoje točno pred puni Mjesec (ili što bliže njemu). Kada vam svijeće izgore, naprosto ih zamijenite novima kako biste odradili ritual po uputama do punog Mjeseca.

Ovaj ritual također može pomoći i produbiti već postojeće odnose, a može vam donijet i prijateljsku i obiteljsku ljubav, a ne samo novog partnera.

Vaša 

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.