Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Da se protjera magija i loši duhovi

Želi li neko očistiti prostor od djelovanja loših duhova i štetnih magija, potrebno je da napravi ovu mješavinu za kađenje od smolavih suza nekog crnogoričnog drveta i osušenih komadića stabljike i cvijeta bijelog ljiljana (Lilium candidum). Mješavina neka je napravljena od dvije trećine smole i jedne trećine biljke. Smjesa se baci na žar drvenog ugljena u kadionicu i njome se kadi cjelokupni prostor koji se želi očistiti i pročistiti. Nakon izvođenja ovog obreda u  bilo koje vrijeme bilo kojeg dana, cjelokupni nakađeni prostor nije samo očišćen, već i zaštićen od svih mogućih djelovanja loših duhova i pokušaja da vam se naprave čarke.

Dok se kadi govori se: "U ime Vidasusa i Tane, sila prirode, protjerujem sve zle radnje i misli, bilo od ljudi ili duhova, uz pomoć ovih velikih imena! Tjeram zlo daleko od sebe i svoje kuće, bez pogovora vrati se nazad odakle si i došlo! Mojim riječima nema otpora!"



Vaša

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.