Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Vještičije tajne o moćima muškog sjemena

Posuši sjemenu tekućinu bilo kojeg muškarca i onda je dobro sastruži kako bi se dobio fini prašak. Izmiješaj taj prašak sa prahom osušenih suza. Namaži se tim prahom samo jednom na godinu po tijelu. Nema li ga dovoljno, tad se namaži po čelu, po prsima i po bedrima. To činiš kad je Sabba Haloweena. Te noći slaviš svečanost Sabbe onako, kako sam već napisala. Poslije Sabbe se ne peri sljedećih 7 dana. Tada će ti cijela godina biti sretna i uspješna, bit ćeš moćna i jaka, niko ti neće moći ništa. Imat ćeš koga god poželiš, svako će biti tvoj rob i služiće tvoje želje. Svaki obred i zazivanje koje izvršiš, svaki rekvizit koji napraviš, sve će biti dvostruko jače od uobičajenog djelovanja.
A kad dođe sljedeća Sabba Halloweena, moraš se i opet namazati tim prahom. Nemaš li ga, djelovanje prestaje. Prah, naime, vrijedi samo godinu dana i ni minutu više.

Imaš li toga praha, slobodno traži zmiju ljuticu. Uhvati je i neka istisne svoj otrov u posudu. Izmiješaj suzin prah sa tim otrovom, dodaj cijeli korjen mandragore i dobila si najjače pomagalo protiv svih opasnosti. Mandragorin korijen treba u toj mješavini močiti sedam dana i noći, za trajanje punog Mjeseca, a onda izvaditi i ostaviti da se posuši, ali isključivo na mjesečini.
Zaveži korijen mandragore o crvenu nit i nosi u njedrima kako ga niko ne bi mogao zagledati ili dotaknuti. Kad zazivaš patuljke i vile, gorostase i samog Pana, pokaži im kad se pojave talisman iz njedara i oni će odmah znati sa kim imaju posla. Poštivat će te i kazati ti i ono što se inače ne govori. Kušat će na svaki način dočepati se tog što imaš, ali ne nasjedaj ponudama, pa ma kakve one bile. Nasjedneš li i postaneš lakoma, onog trenutka kad im daš talisman u ruku, izgubila si ne samo sve, već i sam život koji pripada onom ko se dočepa talismana.
Budi oprezna, jer će kušnje pri svakom zazivanju i susretu biti sve veće i veće. To je kušnja lakomosti, a njoj je cijeli ljudski rod podložan.
Ti nemoj biti takva i dobit ćeš više od ponuđenog.





Vaša

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.