Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Vještičija magija - kako se zaštititi od tuđeg zla

Uz pomoć perja može se napraviti zaštita od magije i napada negativnom energijom. Da bi se to učinilo, potrebno je imati po jedno pero od pet različitih vrsta ptica. Sva ta pera – a obično se traga za onim najljepšim i najizražajnijim – povezuju se zajedno donjim dijelovima uz pomoć crvene vunice ili konca i vežu se po pet uzastopnih čvorova.
Obred vezanja pera treba izvršiti prije izlaska Sunca ili po njegovom zalasku, a u svjetlu tri crvene svijeće poredane u nizu. Čim je vezanje pera završeno, svijeće se gase i više se ne koriste prilikom magijskih obreda. Povezana pera stavljaju seu vrećicu od papira, tkanine ili kože, zajedno sa osobnom slikom. Vrećica se uvijek nosi sa sobom, nikad se ne priča nikom o njoj a trajanje ove zaštite je neograničeno.



Upravo iz tog razloga što se takvo odbrambeno sredstvo stalno nosi uza se, obično se biraju mala, pogodna pera, jer se prilikom izrade zaštite ona ne smiju ni na koji način oštetiti.

Od ostalih magijskih simbola zaštite za iscrtavanje na dijelove kože koji nisu izloženi tuđim pogledima savjetujem iscrtavanje kružnice u koju se upisuju dva simbola: štampano slovo Y i +. Na taj se način dobiva simbol drva u kružnici, a jedno spojeno sa drugim ima izuzetno pozitivno energetsko značenje, obzirom na kult drveta koji se stalno provlači kroz čovječanstvo i njegovu istoriju, sjetimo se kulta drveta kod naših predaka Ilira, a kojeg danas mnogi ljudi nisu svjesni.
I ovaj simbol zaštite treba iscrtavati uz svjetlo dviju svijeća, crvene i bijele, isključivo pod zaštitom mraka. Trajnost zaštite ovisi o trajnosti iscrtanog simbola na koži.



ZAŠTITA OBITELJI

U bilo koji sat i bilo koji dan pripalite crvenu svijeću. Uzmite iglu i konac, pa njime opšijte sve rube slika članova familije koje želite zaštititi. Svaku tako obrađenu sliku stavite u vrećicu od nekog materijala - tkanine ili kože - pa sve rubove opšijte crvenim koncem i zatvorite. Svaki član familije neka dobije svoju hamajliju i neka je nosi sa sobom uvijek kad izlazi van stambenog prostora. Vremenskog ograničenja trajanja zaštite nema.




Vaša

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.