Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Ritual sa svijećama

Zbog nedovoljnog znanja o smrti ili zbog straha od umiranja, neke se duše protive napuštanju ovog plana, te tako postaju granični dusi koji lebde između ovog i onog svijeta. Ako ostanu unutar uvjetovanosti njihove zemaljske okoline oni bivaju okarakterisani kao „opsjednuti“ i u tom slučaju iskusna vještica ili okultista može prići ritualu „istjerivanja“.
U svrhu „istjerivanja“ upalite bijelu svijeću. Ako okultista zna da je granični duh sam odgovoran za opsjednuće, može uputiti molbu Azrailu, da sakupi lutajuće duše i uputi ih na drugu stranu. Naime, to je jedna od dužnosti ovog meleka koji je u starom Egiptu bio poznat kao Anubis, bok-šakal i „onaj koji otvara put u smrt“.

Ritual sa melekom Azrailom

U liječenju „običnih“ bolesti svakako će pomoći čari svijeća. No, u slučaju da je bolest karmički uvjetovana, ne možete ništa učiniti. U tom slučaju energiju svjetlosti možete usmjeriti na pomoć pokojniku. Pomozite mu da prijelaz na drugi svijet bude mirniji i bezbolniji. Pri tome upotrijebite bijele ili bezbojne svijeće. Neka po mogućnosti budu kvalitetnije, dakle sa izvjesnom dozom pčelinjeg voska u sebi.
Prije ceremonije se smirite i mislite na pokojnika, nasmijanog i sretnog. Upalite svijeće i recite: Ja palim ovu svijeću za .... kako bi mogao prijeći sa Ove na Drugu stranu. Ja ga pamtim kakav je bio za života u krugu prijatelja i familije.“ Učinite zatim pauzu od par trenutaka da bi se sjetili njegovog života na Zemlji. Zatim recite: „palim ovu svijeću da bi ....mogao biti ponesen na krilima tamnog meleka Azraila, Lorda Smrti. Neka njegovoj duši bude omogućeno da prijeđe preko Stixa da bi se odmorila na mirnom i sunčanom mjestu. Neka njegova duša nađe prolaz između ovoga i onoga svijeta i neka nađe mir i sreću. Neka provedeno vrijeme u zemlji Svjetla bude korisno za nju, tako da može naučiti lekcije za povratak na Zemlju, sljedeću stanicu na njenom putu prema Bogu. Neka on bude mrian, jer njegovi bližnji upravljaju svoje misli pune ljubavi prema njemu. Mir duši njegovoj. Kaf Nun Kun!“

Jedna od varijacija čaranja svijećama može biti upotrebljena i za astralno putovanje. Okultna tradicija nas uči da fizičko tijelo ima eteričkog i astralnog dvojnika koji ga može napustiti i brzinom svjetlosti putovati u bilo koji kutak ovog svijeta i boraviti na bilo kojem planu egzistencije. 
Upalite svijeću sat vremena prije počinka i obratite se meleku Azarielu, vladaru misterioznog Neptuna, vladaru ljudskog unutarnjeg svijeta i astralnog plana.

"Gospodine Azariele, vladaru astralne realnosti s onu stranu zvijezda, pokaži mi u mojim snovima mjesto koje želim posjetiti mojim astralnim tijelom".

Napišite na čist list papira mjesto koje želite posjetiti i budite sigurni da ćete sanjati upravo to mjesto i događaje koji se upravo tamo odigravaju. List papira mora biti čitavu noć u uglu nasuprot vašem mjestu spavanja, kraj upaljene svijeće. Nakon buđenja zahvalite meleku i ugasite svijeću.


Vaša 

Soror PIAL

TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.