Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 31. listopada 2016.

Magija bilja, rituali, amuleti i zaštita od negativnih utjecaja

Još od drevnih vremena, biljke su imale važnu ulogu u liječenju i zaštitnim ritualima. Svaka biljka ima svoju jedinstvenu snagu i energiju koja daje zaštitu od negativnih utjecaja energije ili može biti amajlija za sreću i napredak. Korištenjem magičnih biljaka možemo otjerati zle duhove od sebe, energiju štete, uroka i bolesti. Svaki biljku treba ubrati u razdoblju kada ona ima najjači utjecaj, kako bi izvođenje rituala ili izrada amuleta i talismana imalo što jaču moć.
Slikovni rezultat za witch herbs
Magija bilja: Ukoliko se kantarion postavi ispod ulaznih vrata doma ili ispod praga, on će zaštititi dom od intriga i spletki.
Magija bilja: Metvica ili nana koristi se za ljubavne rituale i ljubavnu magiju. Metvica u amuletima štiti od ozljeda. Svježa metvica u domu daje zaštitu od siromaštva. Čaj od ove biljke preporučuje se osobama koje su patile od iscrpljenosti i teških bolesti.
Magija bilja: Vrbica ili potočnjak ubrana sedmog lipnja ima magična svojstva. Njen korijen prema vjerovanju može neutralizirati vrlo jaku magiju. Ako osoba nosi križ napravljen od ove biljke odbiće od sebe sve zle duhove.
Magija bilja: Suhi list koprive koji se nosi u amuletu donijeti će hrabrost za suočavanje sa preprekama.
Magija bilja: Matičnjak u amuletima potiče dobru komunikaciju. Često se koristi za poslovnu magiju.
Slikovni rezultat za witch herbs
Magija bilja: Ukoliko se jedna grančica vrbe stavi u amulet, ona će dati zaštitu od priviđenja.
Magija bilja: Bodljikav čičak štiti dom od požara i vatre. Prema vjerovanju, ukoliko ova biljka raste u blizini doma, zle sile se tu neće zadržavati.
Magija bilja: Korijen đumbira služi za ljubavne rituale i buđenje seksualnih želja. Vjeruje se da je utorak dan koji je najdjelotvorniji za magiju sa đumbirom.
Magija bilja: Biljka pelin koristi se za zaštitu od crne magije. Vjeruje se da je povoljno da se stavi u dom gdje su prisutni česti konflikti.
Magija bilja: Ružmarin je biljka koja čuva kuću od provalnika i od lošeg braka. Ukoliko žena sumnja da joj je muž nevjeran, treba da stavi grančicu ružmarina pod posudu ili tanjur iz koje on jede. Vjeruje se da će od tada muž uvijek žuriti da se vrati kući. Ružmarin štiti i od nesreća, pa je potrebno napraviti amulet od ove biljke, koji će biti blizu upravljača i donijeti zaštitu na putovanju.
Slikovni rezultat za witch herbs
Magija bilja: Amuleti napravljeni od muške paprati smatraju se vrlo moćnima. Amulet štiti od zlih čini, uroka i magije. Prema vjerovanju on poboljšava financijsku situaciju. 
Magija bilja: Bosiljak je sveta biljka, često se koristi kao zaštita, ali je mnogi koriste i u ljubavnim ritualima.
Vaša, 
Soror PIAL

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.