Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Kako očistiti dušu i tijelo od negativih utjecaja


čišćenje aure

Odmah da napomenem da to baš i ne ide tako brzo i lako kao čišćenje kuće. Ne može se mnogo uraditi za jedan ili dva dana. Ali evo dvije praktične vježbe i jedan savjet kako se na tome može vremenom uspješno raditi:
VJEŽBA 1 – Dok se tuširate, zamislite da je voda SREBRNA. Posebno zadržite tuš neko vrijeme u predjelu vrata, tj. potiljka.
VJEŽBA 2 – Sjedite udobno ili lezite i malo se opustite sa par dubokih udaha i izdaha. Vizualizujte briljantno svijetlo oko sebe. Jako sjajno svijetlo. Zadržite to svijetlo 2-3 minuta. Sada, vizualizujte to svijetlo još svijetlije, sjajnije, briljantnije i mnogo intenzivnije na svim svojim čakrama, kao neka minijaturna sunca…
KORISTAN SAVIJET: Za svačiju AURU će posebno blagotvorno biti, kada bi bar jednom nedjeljno malo posjetili neku šumu (posebno sa borovinom)… E da, i ako može bilo bi poželjno – bez mobilnog telefona.
(ZAKLJUČAK: Čišćenje aure je neophodno za spiritualnu higijenu. Prvenstveno ćemo se mi sami osjećati mnogo bolje na svim nivoima. Također, čista aura je harizmatična i stvorit će bolje odnose sa drugima. Ljudi će prirodno biti više skloni i činit će usluge onome čija je aura čista i koja sija dobrom energijom.
Vaša, 
Soror PIAL
TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.