Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 18. listopada 2016.

Kako vratiti voljenu osobu

Slikovni rezultat za witch ove magick
Svatko od nas se bar jedanput razočarao u ljubav, bilo radi prekida s partnerom, bilo zbog neuzvraćene ljubavi. Neki se onda povuku u sebe i tuguju, a oni malo poduzetniji čine sve kako bi osvojili ili vratili partnera. Nekada to urodi uspjehom, a nekada i ne.
Ali, što ako postoji neka vrsta “čarobnog štapića” da se netko zaljubi u nas? Ili da nam se partner vrati kada mi to poželimo? Većina to i priželjkuje, da se bez da maknu prstom, a samo uz pomoć magije, željena osoba zaljubi u nas.
Postoji mnogo metoda tzv. ljubavne magije, koje nam jamče razvoj događaja koji priželjkujemo u rekordnom roku. Pritom su najčešće one za koje je dovoljno poslati osobi koja se bavi tarotom sliku željenog partnera ili bilo koju stvar koja mu pripada i uz pomoć uroka će nam se partner vratiti u roku od 7 dana. To se naravno naplaćuje, bez obzira na konačni ishod.
Zanimljiva je i metoda koja se naziva Vlaška metoda. Nju možemo obaviti i sami, a ni ne treba nam ništa komplicirano. Neizostavna je opet slika osobe s kojom želimo biti, vuneni končić i roza svijeća. Potrebno je i odabrati adekvatan dan za provođenje ove metode, a to je kad je mjesec u rastu, jer to znači da je i jača energija. Upalimo svijeću i zaželimo svoju želju, a pritom istodobno vuneni končić koji imamo vezujemo u tri mala čvorića. Pustimo svijeću da izgori do kraja, a pritom njen vosak skupimo i zakopamo ispod stabla, te sada iščekujemo povratak partnera.
Postoji još zaista puno metoda, ali svima je zajedničko to što želja treba biti jaka i iskrena. Neke metode su i pomalo zastrašujuće, pa uključuju kapljicu krvi osobe s kojom želimo biti. Takve metode, koje su u bilo kakvom smislu zastrašujuće i čudne, savjetujemo izbjegavati, jer njihova učinkovitost nije ničim dokazana, a jedino što mogu izazvati je zgražanje i zastrašivanje ako bilo tko dozna za naš pokušaj. A zamislimo kako bi tek reagirala osoba koju želimo zaljubiti u sebe da dozna da nam je za neke ritualne potrebna kapljica njene krvi. Vjerojatno bi se preselila na drugi kontinent.
Zanimljiv je i izbor predmeta u nekim od metoda, pa tako sve što je povezano s vodoom će koristiti jaje u tehnici vraćanja, jer se smatra da kokošje jaje otjerava sve zle i negativne duhove. Postoji i metoda po kojoj je potrebno zakopati malo partnerove kose pored ulaznih vrata, kako bi spriječili da nas partner ikad napusti.
Ako smo očajni jer nas je ljubavna bol totalno obuzela i želimo pomoću neke od metoda ljubavne magije pokušati vratiti partnera, potrebno je dobro razmisliti koju ćemo izabrati, i svaku koja nam djeluje imalo čudno i nastrano potrebno je izbjegavati.
Vaša, 
Soror PIAL
Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.