Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 15. listopada 2016.

MAGIJA, TAROT; IZRADA TALISMANA i KONTAKT

Slikovni rezultat za tarot reader



Talismani i osobne konzultacije



Talismani su nevidljiva, podsvjesna veza sa duhovnim svijetom.

Talismani se izradjuju u evokaciji, ritualnim putem, da se moć energije neba utisne na medij prijenosa, tj. kontakta. Papir je jedan od nosioca kontakta duhovnog i materijalnog, tj. sigil ili pečat. U nekim tradicijama, talismani se ucrtavaju u kožu, urezuju u metalne ploče, zlatne, čelične ili srebrne, ili talisman može biti neki poludragi kamen u koji se inicira naboj sile i upisuje program. To je osobni izbor onoga koji radi talismane.

Talismani su drugim riječima, vrata nevidljivog svijeta ili sigil, tj pečat. Tu naime postoje male razlike, sigil se upotrebljava za evokaciju, dok je smisao talismana podsvjesna zaštita energije.

Radi tog razloga, popularnost talismana je velika, pošto talismani vezuju čovjeka uz njegove duhove zaštitnike i djeluju podsvjesno. Da bi talisman djelovao, mora biti napravljen u evokaciji, dok osoba koja nosi talisman mora vjerovati u njegovu moć i moć duhova koje talismani prenose.

U vezi talismana važno je napomenuti slijedeće.

Talisman mora biti ručno urađen i iscrtan, te ispisan. Štampani, serijski proizvedeni talismani imaju daleko manju vrijednost, neko onaj kroz koji je prošla ruka inicijanta.
Talisman se mora sastojati od tri djela, pošto je 3 tvorac oblika. Sva tri djela se postavljaju određenoj udaljenosti.

Talisman djeluje neprekidno, pošto duhovne sile "nemaju potrebe za spavanjem", i čuva svoje štićenike. No, sa druge strane, svaki talisman ima naboj izrade, i obično traje neko vrijeme, dok se ne potroši energija ili realizira cilj izrade talismana.

Životni talismani, primjerice, se uvijek izradjuju od plemenitih metala, imaju veću vrijednost, potrebno ih je puniti vjerom, čistiti sa soli i zračiti na suncu, pošto ti predmeti skupljaju niže astralne energije.

Postoje univerzalni talismani, poput gore navedenih, i specijalizirani talismani, čiji je cilj rješavanje određenih problema, naime, univerzalni talismani nemaju dovoljnu moč za rješavanje težih problema.

Talisman je također posrednik energija u astralnom svijetu, što se koristi kod skidanja crne magije. Sa druge strane, onaj koji skida magiju, preko talismana vezuje svoje duhove na osobu i prenosi astralne negativne astralne sile na sebe, to je bit zaštite. Osoba mora biti toga svjesna, da energija teče putem talismana prema onome tko ga je napravio.

Soror PIAL izradjuje talismane za slijedeće svrhe:

Zaštita i skidanje crne magije

Kod tih talismana, treba prije analizirati, o kojoj se magiji radi. Za izradu je važno, dali osoba živi u kući ili stanu, većem ili manjem mjestu, radi djelovanja duhova zemlje. Takav talisman ima više dijelova; osobni dio, koji se nosi sa sobom, dio koji se stavlja u kuću, na određeno mjesto, i dio koji se mora postaviti u šumu. Time se dobiva trokut, koji je uvjet djelovanja. Što se tiče rješavanja problema crne magije, koja su vrlo česta, potrebno je da svatko pošalje opis svoje situacije i navede simptome. Proces rješavanja crne magije mora teći u povjerenju, obično cjeli proces traje 4 mjeseca, vidi crna magija.

Duhovna zaštita od negativnih sila, za one koji meditiraju, i otvorili su niži astral. To se često dogodi mnogima, svjesno ili podsvjesno. Cilj toga je ćiščenje energija i zatvaranje aure prema tim strujama, tj. uravnoteženje centralnog stupa.

Program

To su Talismani koji u sebi nose tkz. program, koji se radi na astralnom planu. Cilj tih talismana je ostvarenje nekog cilja u roku od 4 mjeseca, npr. dobivanja posla, upisa na fakultet i dr. Za tu vrstu talismana, izbor je selektivan, pošto soror PIAL odlučuje po svojoj savjesti dali cilj opravdava upotrebu duhovnih sila.

Ljubavno vezivanje.

Soror PIAL  izradjuje talismane za ljubavno vezivanje ukoliko procjeni, da to ne znači djelovanje na treću osobu, pošto je ljubavna magija najsloženija i najjednostavnija! Ukoliko su osobe karmično povezane, što se može vidjeti iz natalne karte i u duhovnom svijetu, tada se mogu osobe vezati po zakonima duha, pošto pripadaju jedna drugoj. Tu je cilj talismana da smanji astralne strahove i dvojbe, te uskladi niže energije.
Soror PIAL takodjer  radi talismane za napad na nekoga, ali u izuzetnim situacijama, ukoliko je netko žrtva demonske sile, koju utjelovljuje neki negativan čovjek, ili žrtva teškog maltretiranja, ili magijskih napada na astralnom planu od crnih čarobnjaka, napad je u ovim slučajevima najbolja, ali i jedina obrana, jer sila poznaje jedino silu. Tu je soror stručnjak svoje vrste, naročito ukoliko su u pitanju napadi na astralnom planu. Ukoliko je u pitanju osoba sa kojom žrtva živi, tada talismani ne mogu pomoći, ukoliko je ta osoba recimo agresivni alkoholičar, tada talismani također mogu pomoći.

Napomena

Uz talisman, dobivaju se detaljna objašnjenja i mantre, pošto je talisman potrebno dodatno inicirati i hraniti ga vjerom, čime dobiva svoju močžć djelovanja. Za talismane koji pomažu u rješavanju crne magije, soror PIAL takodjer asistira i pomaže osobi da se slome sile koje joj remete život. Za izradu svih talismana, potrebni su datum i sat rodjenja. Također, važni su simbolični snovi. Izrada talisman traje od 2 do 21 dan, što ovisi o poziciji planeta, vrijeme inicijacije kada se talisman primi. Djelovanje talismana je od 4 mjeseca do godine dana.

Svi talismani se ispisuju i crtaju simboli u Enohijanskom ili Hebrejskom jeziku, ili nekim drugim jezikom simbolike.

Vidovitost i duhovna analiza

Soror PIAL analizira osobe prema natalnoj karti i astralnoj energiji, svojevrsni psiho profil ponašanja, koji može otkriti sakrivene planove osoba. To je prikladnija analiza od klasične vidovitosti, koja može pokazati astralna očekivanja. Psihoanalitika i modeli ponašanja su precizniji, ali je također vremenski teško odrediti promjene u ponašanjima, pošto se sakriveni utjecaji često otvaraju iznenada, prema zamršenom proračunu planeta.

Tumačenje natalne karte i djelomična duhovna analiza

Dali se osoba nalazi pod djelovanjem crne magije, to je često pitanje, koje traži dublju analizu, pošto se nekada magija miješa sa podsvjesnim traumama ili nekim podsvjesnim negativnim uplivom.

Duhovna analiza osobe nije moguća bez osobnog kontakta, pošto se dubina duha ne može vidjeti astralno ili iz natalne karte.

Prema prethodno navedenim elementima, svatko može sastaviti svoj upitnik želja, i poslati ga po mail-u. Cijena je takoder ovisna od pitanja i zahtjeva.

Napomena. Soror PIAL bavi se i poslovnom magijom i odgovara na pitanja "dali će neki posao uspjeti ili ne", "dali je investicija ispravna ili ne", a u poslovnoj magiji se javljaju mnogobrojna astralna ogledala i zamke. Općenito, za ljude koji se bave poslom, moraju vjerovati vlastitoj volji koja je ključ uspjeha. Tu Soror radi analizu zaposlenih. Za zaštitu kompaniju, savjetuje se pergament istinske evokacije.

Prema kodeksu rada, svi vaši osobni podaci su tajna, Soror PIAL čuva vašu diskreciju u potpunosti. U prvoj komunikaciji preko mail-a, nije potrebno napisati svoje pravo ime, već datum i sat rođenja, probleme ili pitanja koja se žele postaviti.

Blagoslovleni bili,

vaša Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.