Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 22. listopada 2016.

Kako vratiti staru ljubav

Slikovni rezultat za getting back partner magick
Neke osobe ne mogu prihvatiti  da su ostale bez voljene osobe, to je za njih smak svijeta, zbog toga padaju u depresiju i gube volju za životom.
U takvim teškim emotivnim trenucima, mogu im pomoći vradžbine koje će ponovo privući staru ljubav. Međutim, ako veza nije suđena, ni ova čarolija ne može dugo trajati.
Crvena i bela kugla
Onima koji imaju ranjeno srce najteže je noću, jer odlaze u postelju sami sa svojom tugom. I ne slute da sjeta uvlači u još veći problem: ako emitiramo negativnu energiju, to će privući upravo takve događaje. Da se to ne bi dogodilo, treba izvesti jednostavan i vrlo efikasan ritual.
Lezite na krevet i potpuno se opustite. Koncentrirajte se na disanje koje treba da bude lagano, ujednačenog ritma.
Nakon nekoliko minuta zamislite da sa svakim izdisajem polako formirate magličastu crvenu loptu koja polako iščezava, a u njoj je skupljena sva vaša negativna energija. Sada zamislite da vam ispred očiju bliješti bijela kugla u čijem je središtu lik voljene osobe.
Sjetite se vaših zajedničkih trenutaka, neka vas preplavi osjećaj sreće. Potom tiho, iz srca, izgovorite: “Molim te, daj mi još jednu šansu ako me zaista još uvijek želiš, ako u tebi još uvijek tinja iskra strasti”. Sada duboko udahnite i zamislite da bijela lopta ulazi u vas.
Opustite se i pokušajte da zaspite, pustite čaroliju neka odradi svoj posao.
Plamen strasti
Ovaj ritual za vraćanje izgubljene ljubavi jedan je od najstarijih u magiji. Zahtijeva veći trud i dodatni pribor: crvenu svijeću, nožić i nekoliko tankih igala za šivanje. Nikada se ne izvodi nakon uštapa jer mjesec mora da bude u fazi rasta. Prije nego što zapalite crvenu svijeću, lagano po njoj nožićem urežite ime osobe koju želite da vratite u svoj zagrljaj. Potom na svako slovo zabodite iglu i zapalite svijeću. Kad god plamen dotakne neku od igala, voljena osoba će vas poželjeti.
Koverta i crvena traka
U mnoštvu magičnih rituala za vraćanje stare ljubavi, otkrivamo najjednostavniji. Potrebni su vam crvena traka, malo suhog ružmarina, koverta i metalni novac (po mogućnosti pronađen na ulici).
Ustanite kada sunce izađe, napišite na papiriću ime voljene osobe i ubacite je u kovertu. Potom preko novčića pospite ružmarin i sve zajedno uzmite u ruke, poklopite dlanove i okrećite se na sve četiri strane svijeta izgovarajući na glas ime voljene osobe. Kada to uradite, stavite novčiće u kovertu, zalijepite ga, vežite oko njega crvenu traku i ostavite na neko skriveno mjesto. Ružmarin koji je preostao bacite u vjetar tri puta izgovarajući:“Vrati mi se, dragi moj/draga moja”.
Vaša, 
Soror PIAL
TREBATE POMOC obratite se na mistikaokultizam@gmail.com ili na mob: 092 324 1928

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.