Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 3. studenoga 2020.

Magijski ritual za novac koji mogu raditi i početnici


Magija i magijski postupci predstavljaju beskonačno vrelo znanja koje zajedno sa sposobnošću onoga tko izvodi ritual mogu dovesti do velikih rezultata.

No,ima i onih rituala koje mogu izvoditi i laici i početnici.

Danas želim s vama podijeliti jedan od takvih rituala.Možete ga izvesti sami,a rezulatati mogu biti izvanredni. Ritual je vrlo jednostavan i potpuno bezopasan.Ne može vam naškoditi,može vam samo donijeti dobro na području materijalnog blagostanja.Svakako probajte :)

 

Za početak ćete naći jedan kamenčić ili manju školjku. Neka ne budu veći od kovanice od jedne kune.Ostavite ga preko noći uronjenog u morsku sol.Ujutro tu sol bacite.

 

Sljedeći korak rituala je da  sljedećih 14 dana što češće dodirujete kamenčić i da ga uvijek držite blizu sebe.

Po noći bi bilo dobro da ga stavite ispod jastuka na kojem spavate. U svakom slobodnom trenutku uzmite ga u ruke i povežite ga sa svojom energijom i toplinom.


Nakon 14 dana kamenčić ćete posaditi u vašu najvitalniju kućnu biljku,onu koja je najzdravija i kojoj najbolje ide u životu :)

Jednostavno umetnite kamenčić ili školjku na otprilke 3-4 cm dubine.Pri tome pazite da ne oštetite korijen biljke.Ukoliko je zemlja zbijena,tvrda i čvrsta ne gurajte kamenčić na silu već odaberite drugu biljku.

 

O samom ritualu nemojte nikome pričati,a o biljci se dobro brinite.Zalijevajte ju onoliko koliko je potrebno za tu vrstu biljke i imajte na umu da svakim zalijevanjem pomažete rast svojih financija i blagostanja.

 

Ovo je energetski ritual koji koristi vašu osobnu moć i energiju koja zapravo najviše može pridonijeti rastu vašeg blagostanja.

 Ukoliko smatrate da vam je potrebno nešto jače,preporučam talisman za blagostanje i novac koji izrađujem posebno za svakog klijenta posebno.

Cijene rituala i proricanja možete pronaći ovdje:  https://mistikaokultizam.blogspot.com/2020/10/otkrijte-crnu-magiju-kroz-snove-cijena.html

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.