Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 17. studenoga 2020.

Kako prizvati duhove vještičjom pločom

Ima puno načina prizivanja duhova, a meni se najviše sviđa onaj s viskom(ili iglom na koncu koja zna biti i učinkovitija), 6 svijeća i pentagramom.

Preporučam da se na sebi ima nešto crveno jer ta boja štiti od zlih utjecaja.
Prizivanje neće uspjeti ako je u grupi netko tko ne vjeruje u to, a najbolji znak je gašenje svijeća prije početka.
Potrebno je razmisliti čiji duh treba zvati i zatim osmisliti čarobnu formulu.
Pet svijeća je na vrhovima pentagrama i  jedna je u sredini, a iznad središnje svijeće je visak ili igla.
Znakovi prisustva duha su neobične sjene, neobično gorenje svijeća, uznemiravanje igle, čudni zvukovi, puhanje vjetra u zatvorenom prostoru ili gašenje središnje svijeće.
Ako se prvo ugase svijeće na vrhovima pentagrama duh je uplašen i odlazi!

Prizivati duhove treba najranije u 20.30 sati!
Moguce je, i da u slucajevima kada prizivanje uspije, dođe nesto loše, kao sotonini demoni koji uzmu tijelo toga koga dozivamo.



Evo i neke druge metode!


Pribor:jedna manja staklena časa, 42 papirića (dimenzija oko 1x1cm);
Postupak rada:na 30 papirića ispisite sva slova abecede i poslazite ih u zatvoreni krug na ravnu i glatku povrsinu;na 10 papirica napisite 10 brojeva(od 0 do 9) i poslazite ih u obliku dva polukruga (moze i otvoreni krug) unutar onih slova;na preostala dva papirića napisite "DA" i "NE" i postavite ih jedan kraj drugog (da se ne dodiruju) unutar brojeva i slova;u centar stavite gore navedenu času i prizivanje moze početi.
Okrenite času i stavite kaziprst jedne ruke na dno i zovite nekog duha(morate reci njegovo ime).

Ouija ploča je posrednik kroz koji dobijamo poruke prilikom komuniciranja sa umrlima ili kroz sudionike na spiritističkoj seansi. Ouija ploča (Ouija Boards) je isto tako poznata i pod nazivima Vjestičja ploča (Witch Boards) i Ploča koja govori (Talking Boards). 


Riječ "ouija" je zapravo kombinacija od dvije riječi, francuske riječi "oui" i njemačke riječi "ja". Obje riječi znače "da".
Ouija se sastoji od ploče i pokazivača, zvanog planseta (planchette). Ploča ima na sebi napisana sva slova. Brojevi od 0-9 se takođ
er redovno nalaze na toj ploči, kao i polja sa da/ne (yes/no) i zdravo/do vidjenja (hello/goodbye) značenjem. Tipičan raspored ploče izgleda ovako:
Pokazivač je napravljen od plastike ili stakla i pokazuje na slova sa nekim vrhom ili ima ugradjen providan prozorčić kroz kojeg možete gledati slova. Za početak, dvoje ili više ljudi površno dodirnu (lagano, tek toliko da se pokazivač dodiruje jagodicom prsta) pokazivač (naopako okrenutu čašicu). Nakon sto je postavljeno pitanje i sudionici se koncentriraju, čaša ili pokazivač će se početi micati klizeći od slova do slova, stvarajuci riječi ili cijele rečenice. 
Sretno !

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.