Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 6. studenoga 2020.

Vještice i magijske životinje - familijari

Napomena - u tekstu koristim pojam vještica - što se odnosi i na muške i na ženske vještice.

Nekako se uvijek povezivalo da uz vještice i vješce ide crna mačka.

Nije to bez veze jer postoji posebna vrsta povezanosti između vještica i životinja koje se trenira u magijske svrhe, tzv. familijare.
Familijar je životinja kojoj je vlasnik dao magijske sposobnosti ne bi li zajedno radili magiju, odnosno ne bi li mu životinja pomogla u nekom magijskom postupku. Familijar će štititi, upzoravati na opasnosti, čuvati, čistiti lošu, a davati dobru energiju svom vlasniku.
Da bi neka životinja postala familijar mora se za to istrenirati. Prvo se vještica i životinja moraju povezati - trebaju provoditi što više vremena skupa, vještica upoznaje navike i karakter svoje životinje i procjenjuje da li je sposobna postati familijar. Osobno sam u jednom trenutku života imala dvije mačke, ali samo jedna je imala sposobnost da postane familijar. Sada imam chihuauu.



Vještica i životinja spavaju skupa, vještica njezino krzno upliće sebi u kosu ili stavlja u knjigu sjenki, a isto tako svoje vlasi omotava životinji oko vrata, ne bi li se što više povezale. Povezuju se emotivno, tako što će joj vještica svjesno slati ljubav i svjesno primati ljubav od nje, a također se povezuju mentalno i telepatski, tako što će vještica slati jednostavne misaone poruke životinji, i slušati što njoj životinja želi reći.
Kad se tako povežu vještica će ju inicirati i prenijeti joj magijske sposobnosti, a mora proći najmanje godina i jedan dan povezivanja, prije inicijacije. Nakon toga vještica i familijar se nalaze u ravnopravnom partnerskom odnosu. Ako vještica nešto stekne, dobit dijeli sa familijarom (naravno na način koji je primjeren za životinju, što znači da joj neće dati novac ukoliko je stekla novčani dobitak, nego će joj kupiti najfiniju i najskuplju poslasticu).


Vještica i familijar nalaze se u neprestnoj astralno-mentalno-emotivnoj vezi, on postaje njezina produžena ruka, izvest će magijske zadatke koje mu vještica odredi. Familijari su vješticama uvijek pomagali prilikom iscjeljivanja, kao i odabira adekvatnog lijeka, u rastjerivanju zlih entiteta, kako iz prostora, tako i iz osoba. Zatim u divinaciji, prilikom privlaćenja sreće, partnera, novca ili poslovnog uspjeha.
Dakako, najbolji i najčešće iniciran familijar je mačka, a potom, pas, sova, žaba (koristila se u srednjovjekovnom vještičarstvu), gavran, miš, papiga i zmija. Možda najpoznatiji božanski familijari su Hekatini crni psi koji ovu Boginju svugdje prate, a također i Freyina mačka.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.