Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 30. studenoga 2020.

Crna magija za rastavljanje partnera - ljubavni tretman

 

Crna Ljubavna Magija – Služi za rastavljanje i nju rade ljubomorni zavidnji ljudi. Oni koji Vam ne žele sreću u braku ili vezi ili su ljubomorni na Vaš odnos sa dragom osobom. Često se događa da ovom vidu magije pristupaju oni koji žele rastaviti par jer žele Vašeg partnera za sebe.


Zbog gore spomenutog razloga se rade takozvani ljubavni tretmani. Ljubavnim tretmanom se može vratiti voljena osoba, a u sklopu ovog tretmana se radi jaka ljubavna zaštita koja čuva Vašu ljubav od loših utjecaja i zlih ljudi o kojima sam pisala iznad. 

Tretman ljubavnog vezivanja se može provesti čak iako niste u kontaktu sa voljenom osobom ili ste dugo razdvojeni. Ljubavni tretmani uspjevaju čak iako živite u drugom gradu ili državi.

Tretman djeluje tako da se energetski  pojačavaju emocije među partnerima, ponovo budi ljubav i vraća se voljena osoba. Tretman ljubavnog vezivanja na daljinu je provjeren i ako analiza pokaže da između dvije osobe postoji određena kemija i ima pozitivne energije tretman se može bez problema uspješno izvesti.

Kao što je prethodno rečeno ljubavnu magiju je moguće raditi između dvije osobe samo ukoliko se uspješnom analizom pokaže da postoji energetsko polje među partenrima, a ako ljubavna analiza pokaže da se tretman ne može izvesti, nemoguće je da bilo tko napravi ljubavno vezivanje zato što u kosmosu postoji prepreka i u tom slučaju je najbolje da odustanete od te osobe.

Ljubavno vezivanje na daljinu može riješiti Vaš ljubavni problem ili Vam vratiti voljenu osobu. Ljubavni ritual nije kompliciran i potpuno je bezopasan za naručitelja, odnosno nema nikakvih posljedica ni po Vas,a ni po osobu sa kojom se radi spajanje. Sve se odvija spontano i na prirodan način, tako da nitko ne može primjetiti da je bilo što rađeno.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat

    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.