Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 19. studenoga 2020.

Uporaba soli u magiji

Tijekom seanski koje svakodnevno imam s klijentima često me pitaju zašto im preporučujem uporabu krupne morske soli za čišćenje negativnih energija i prevenciju budućih loših utjecaja

Sol osim što je korisna i potrebna za čovjekovo zdravlje i vitalnost djeluje kao naš zaštitnik ima veliku ulogu u religiji i magiji.

Sol je pozitivna energija koja upija negativnu energiju i pretvara je u pozitivnu.
Najčešće se koristi za čišćenje prostora sa posvećenom ili izvorskom (orgoniziranom) vodom.
U svakoj Crkvi se u svetu vodu sipa malo soli,a ljudi koji se bave magijom, pa tako i ja, veliki dio rituala niti ne počinju prije nego okupaju u slanoj kupki.

Sol možemo napuniti i dodatno energijom tako da odstoji jedan dan na suncu.
Ukoliko želite da se pozitivna energija širi vašim domom poslije čišćenja barem jednom mjesečno u svaki ugao sobe stavite malo soli.

Isto tako ako dođete u goste gdje trebate prenoćiti, a u tuđem krevetu se ne osjećate baš najugodnije, u čašu vode stavite malo soli i ostavite kraj glave na noćnom ormariću i snovi će vam biti mirniji.ž

Također postoji narodno vjerovanje koje govori da ako se slučajno sol prospe po kući doći će do svađe u kući. 
Ono što u tom slučaju treba učiniti je preko lijevog ramena baciti sol iza sebe, a ostatke rasute soli pokupiti - najbolje nožem.

Također pomoću soli možemo odrediti kakva energija dominira u kući. Ono što je potrebno je u vruću tavu na laganu temperaturu staviti sol i ostaviti je 20 – 30 minuta. Ukoliko je sol žuta onda je sve u redu, no ukoliko sol pucketa ili tamni onda je definitivno prisutna negativna energija kako u stambenom prostoru tako i na članovima obitelji koji su pod njezinim utjecajem.
Zapamtite ! Sol je naš veliki saveznik!



Crna sol

U svijetu okultizma opće je poznata činjenica da sol ima veliku važnost i određenu snagu u tjeranju i samom prizivanju kako dobrih tako i loših sila. Sama crna sol ima izrazito veliku moć da štiti onoga koji je posjeduje. Crna sol se izraduje na poseban način i samim time ima veliku snagu i moc u zastiti. Kada bi vještica mag ili neka treća sila željela nauditi vašem domu, ako je on pod zaštitom crne soli,  trebao bi prvo pokupit svako zrno soli da može proći tu barijeru i doći do vas. Negativni aspekti koji su bačeni uvijek se vezu za kristale soli, a sama sol kad je u dodiru sa vodom se topi  i na taj način sve što je bačeno na vas i vaš dom biva elementom vode uhvaćeno i pohranjeno u kristal soli. Ona je pak elementom uzemljena, pa sve loše biva vraćeno zemlji. Svaki dom bi je trebao imati čisto zbog prevencije  jer nikad ne znamo namjere onih koji nam u kuću dolaze. 

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.