Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 24. studenoga 2020.

Kako da poludi za mnom?!

 


Ovo je jedna od najrasprostranjenijih magija kod nas. Po svojoj prirodi crna, a pomalo i bijela. Od samog početka svijeta razvijale su se razne ljubavne čini i rituali kako bi se dvoje ljudi spojilo, razdvojilo, kako bi se između njih pojavila strast ili kao pomoć pri nedostatku plodnosti kod jednog od partnera.


Magjiski rituali su razni i ovise naravno od funkcije koju trebaju izvršiti. Možda se najviše izdvajaju oni koji imaju zadatak da privuku određenu osobu drugoj ili da učine da jedna osoba poludi za drugom.

Da bi stvari postale malo začinjene, potrebno je napomenuti da se mnogi magijski rituali za ljubav zapravo prakticiraju kroz razne seksualne radnje i energije. 

Seks je najjači nagon, kako je tvrdio Sigmund Frojd, upravo s toga što mu je zadatak bio da produži vrstu i spriječi njeno izumiranje. Seks je sastavni dio ljubavnog života i ukoliko se redovno i na zadovoljavajuć način prakticira, donosi pozitivnu razmjenu i protok energije u životu.

Ukoliko želite  privući osobu koja Vam se sviđa ili da je učinite ludom za Vama, slijedi par magijskih rituala koji mogu pomoći i muškarcima i ženama.

Jedan od njih se naziva  “mrtvački prsten”

Ukoliko neka osoba umre i neko joj skine prsten sa ruke, taj prsten u prvih 40 dana, dok je još duša prisutna na zemlji predstavlja sponu između “ovog” i “onog” svijeta. Ako osoba pogleda drugu osobu koju želi da privuče, kroz ovaj prsten, ona djelić duše te osobe vezuje za sebe i ta osoba će joj s vremenom prilaziti ili imati potrebu da stupi u kontakt njom.  


Lokot ljubavi - menstrualna krv i sjemena tekućina

Za još jedan od rituala ljubavne magije kojim se može privući i vezati voljena osoba bez obzira na spol potreban vam je jedan lokot. Ritual podrazumijeva da se na mjesto na koje bi inače stavljali ključ u lokot kapne jedna kap menstrualne krvi ili sjemene tekućine u ovisnosti od osobe koja prakticira ritual. 

Osoba treba da misli o onome koga želi privući i uvezati u svoj život, a potom treba  otići na most i tri puta okrenuti katanac u ruci u smijeru kazaljke na satu, tri puta ponoviti u sebi ime te osobe, a potom baciti katanac u rijeku kako bi vaše ljubavne energije krenule ka toj osobi. Treba  oko tri tjedna, kako bi ova magija počela djelovati, a kada se njen utjecaj raširi, osoba na koju ste pomislili će poluditi za Vama u strastvenom ljubavnom zanosu. Pokušajte i sretno!

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.