Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

nedjelja, 15. studenoga 2020.

Ljubavna vradžbina da se vrati voljena osoba - moćne drevne čini

 


Evo nekih starih rituala i vradžbina za vraćanje voljene osobe : 


U istraživanjima prastarih magijskih vještica postoje ljubavne čini, koje po vjerovanju, utječu da se određene osobe emotivno spoje, ali i razdvoje. Evo starih zapisa o nekim ritualima koji služe u svrhu ljubavnih vradžbina.

 

Koristi se bajalica, koja se izvodi uvečer i ponavlja barem 49 puta:

“Naredio/la sam Nebu, Zemlji i svemu da miruju. Prizivam duha koji ima moć da sve stvari umiri. Svim sredstvima preko Agnija, nateraj je/ga da mi se vrati! 

Ove se moćne čini ne mogu se poništiti. Na sto i tisuću načina Ti ćeš mi se vratiti''.


 

Ako se upustite u osvajanje srca neke osobe, prikupite malo zemlje na kojoj se nalaze otisci njenih nogu, a zatim tu zemlju pospite u blizini nekog velikog drveta, uz to morate izgovarati slijedeće riječi:

Ti prašino, i ti drvo, osvojite njegovo srce i donesite ga meni. Neka poludi od ljubavi i strasti prema meni, sve dok ne poželi da se sjedinimo".

 

Magija vam može pomoći ako želite da vratite određenu osobu na sljedeći način. 

Iglom ubodite svoj prst, zatim pomoću te krvi ispišite na maramici vaša imena i iscrtajte krug oko imena. Maramicu stavite kraj neke biljke u svojoj spavaćoj sobi. Po vjerovanjima, neće imati mira dok vas ponovo ne vidi.



Opet, ako biste vratili voljenu osobu, postoji još jedan način: Ritual se obavlja u vrijeme punog mjeseca. Za ritual je potrebna crvena svijeća na kojoj se ureže ime osobe koju želimo vratiti. Zatim se ubada po jedna igla u svako slovo imena. Ako se osoba u skorije vrijeme javi, smatrajte ritual uspješnim.

 

Evo i trika da provjerite partnerovu vjernost: Dok držite svijeću uspravno i zapalite je. Ako u roku od dvije minute ne kapne vosak na pod, vjerna vam je. U suprotnom ili nije ili već razmišljala o preljubu.


Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.