Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 27. listopada 2020.

Naučite čarati pomoću ogledala

Ovaj moćni magijski rekvizit može vam podariti ljepotu, otjerati zlo, zaštiti ukućane i privući blagostanje

”Ogledalce, ogledalce moje, reci mi, reci, najljepši na svijetu tko je”, izgovara zla kraljica iz ”Snjeguljice i sedam patuljaka”. Svi misle da čarobno ogledalo postoji samo u bajkama, ali  ona nisu samo plod mašte. Ogledalo je moćan magijski rekvizit koji može otkriti budućnost, darovati ljepotu i zaštiti od zla.

Mjesečevo oruđe
Mnogi narodi u ezoterijskoj tradiciji imaju poneku čaroliju sa ogledalom, koja se uglavnom izvodi na mjesečini. To nije slučajno jer je to nebesko tijelo simbol snova, mašte, tajni i vizija. U drevna vremena, prije nego što su napravljena ogledala, mudraci su hvatali mjesečev odraz na površini jezera, pa su onda uzimali vodu i koristili je za vračanje jer je u sebi imala mjesečevu energiju. Kada su alkemičari izumili ogledalo, sve je postalo jednostavnije i širio se spektar rituala, kako u crnoj, tako i u bijeloj magiji.

Rekvizit iz damske torbice
U ritualu za zaštitu i prizivanje blagostanja koristi se obično okruglo damsko ogledalo s poklopcem. Prije upotrebe treba ga oprati u vodi u koju se doda malo čaja od pelina. U noći punog mjeseca iznijeti ogledalo van i postaviti ga tako da se u njemu vidi mjesečev odraz, a onda izgovoriti bajalicu:
”Mjeseče moj blistavi,
gospodaru noći,
rasvijetli mi put u tami,
skloni me od zla i
 pokaži mi staze blagostanja.”
Potom, zatvoriti poklopac i nositi ogledalo stalno sa sobom. Kada se nađete u nekoj neugodnoj situaciji, ili morate donijeti neke važne odluke, otvorite ogledalo i izgovorite u sebi: ”Šta da radim?”. 

Uskoro će vam se javiti ideja kako da riješite problem. Ogledalo se puni na mjesečini tri puta godišnje, a prije toga se pere samo običnom vodom. Nikada ga nemojte koristiti za druge namjene osim magijskih, na primjer, nemojte se šminkati ili čupati obrve ogledajući se u njemu.

Otkrivanje prošlog života
Po prethodnoj proceduri priprema se ogledalo koje se koristi i u druge magijske svrhe. Ono također treba biti okruglo, polumjera od 15 do 30 cm, ali obavezno sa crnim okvirom. Može ga se držati u kući, obješeno na istočni zid, ali mora uvijek biti prekriveno crnom tkaninom koja se sa njega skida jedino kada se ogledalo koristi u magičnim ritualima. 

Osobe koje žele saznati nešto o svom prošlom životu, trebaju kraj ogledala zapaliti dvije svijeće, zagledati se u svoj odraz i izgovoriti bajalicu:
”Mjesečevo proročište,
 podari mi vidovitost.”
Promatrajući sebe u ogledalu, primijetit ćete kako se uslijed poigravanja plamena lagano mijenja vaš odraz. Možda će vam se na glavi pojaviti oblik koji podsjeća na perike iz vremena Luja XIV, ili kapa karakteristična za sluškinje, vojnički šešir, rudarski šlem… tko zna! Provjerite.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat

    Ova stranica služi isključivo za zabavu


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.