Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 26. listopada 2020.

Kako napraviti magijsko ogledalo za proricanje

Da biste napravili svoje magijsko ogledalo koje ćete koristiti za proricanje  potrebno je da imate stari drveni ram ili sliku u koju ćete ubaciti obrađeno staklo ,mada za tu namjenu možete kupiti i novi ram sa staklom.

Pri izboru rama trebalo bi  da on bude tamne boje, jer novi svjetlucavi okviri imaju tendenciju da se njihovo svetlucanje odražava na površini stakla ,što vam može jako smetati u proricanju.
Najbolje je izabrati ovalni ili okrugli oblik i to ne prevelik, jer kad tad ćete poželjeti da ga nosite sa sobom.
Zatim kupite bocu crnog emajliranog spreja pazeći da je preporučeno za upotrebu na staklu jer neki sprejevi nisu.

Prije nego počnete sa izradom očistite dobro staklo nekim sredstvom za čišćenje ,trudeći se da ne ostanu mrlje i ostavite da se dobro osuši.


Staklo postavite na sloj papira pazeći da pri rukovanju ne dodirujete previše staklo kako ne bi ostale mrlje.
Zatim krenite da brzim pokretima prskate staklo emajliranim sprejemm, također vodeći računa da to učinite jednim potezom bez mnogo slojeva kako bi prvi put prekrili površinu crnom bojom.
Ukoliko radite vani,bilo bi poželjno da dan ne bude vjetrovit ili sa nekim drugim neprilikama da se ne bi čestice prašine zaljepile na staklo.

Obojano staklo ostavite da se dobro osuši par sati.
Neki ljudi prelaze jos jedan put sprejem ,mada je preporučljivo da cijeli proces bude završen iz prvog puta.
Takodje, netko oboja i drugu stranu stakla , a netko ne...vaš izbor.
Kada je površina stakla sasvim suha vratite je u ram. Preporučljivo je osnaživanje energije ogledala pri punom Mjesecu odgovarajućom bajalicom.

Daljnji rad sa ogledalom podrazumijeva i pravila održavanja,kao sto su čišćenje, upotreba samo od strane vas i pravilno čuvanje. 



Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat

    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.