Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 30. prosinca 2020.

Savjeti za ljubavnu magiju



Ako želite uravnoteženu partnersku vezu, trebate se pridržavati najvažnijih pravila: nemojte peći kruh na dan Katarine, ne pravite reda po kući, a čak je i obavljanje svih ostalih vrsta kućanskih poslova zabranjeno. Možete čistiti samo ako želite nesreću u ljubavi. Ime Katarina se odnosi na tužnu sudbinu, pa je također poznata kao "misionarka" Katarina, stoga se za ovaj dan veže dosta ljubavnih magija. Možete isprobati najjednostavnije, a važno je zatražiti čišćenje negativnih energija na vama i kući prije toga zato što negativne sile poništavaju djelovanje magije.

1. Ljubavna magija s metalnom posudom

Za ovu magiju će vam trebati metalna posuda, četiri lučice i bijela traka, koju je duhovna osoba inicirala. Jednu lučicu upalite i stavite na zemlju, a zatim ju prekrijte sa posudom, a ostale svijeće stavite oko posude. Na bijelu traku trebate napisati ime partnera ili ako ga još nemate samo slova LJBV.  Morate čekati 10 minuta, a zatim skinuti posudu s lučice. Na dnu posude ćete naći čađu, koja se stvorila u posudi zbog zatvorene lučice ispod. Tamo ćete vidjeti portret životnog partnera ili početno slovo njegovog imena.

2. Ljubavna magija sa zrcalom

Za ritual će Vam trebati samo hladna voda i ručno zrcalo. Uzmite zrcalo, i u gornji desni kut napišite ime partnera. Operite zrcalo u hladnoj vodi i potom govorite naglas: "Zrcalo, zrcalo, molim te donesi mi onog kojeg volim i tada recite njegovo ime. Zatim zrcalo stavite ispod vašeg jastuka. Sanjati ćete vašu životnu ljubav, koja će priznati svoju ljubav prema vama u roku od tjedan dana.

3. Ljubavna magija pomoću vatre i leda

Ovu magiju trebate napraviti na otvorenome. Zapalite vatru i pričekajte dok započne snažno gorjeti.  Ako imate dovoljno velik plamen i vatru koja jako gori, na komad papira napišite tekst ime i priziv osobe s kojom želite biti. U taj papir zamotajte kocku leda i bacite ga u vatru. Ako papir jako brzo izgori, postoji mogućnost da ćete još ove godine biti s vašom ljubavi. Ako papir jako polako gori tada je u pitanju nekakva vrsta prokletstva na vašoj vezi, pa ju morate još prije  ukloniti sa sebe.

4. Ljubavna magija s čađi

Za ovu magiju Vam je potrebna bijela svijeća i čađa. Namažite kažiprst čađom i nacrtajte kružnicu na bijelom papiru. Napišite X na svijeći. Zatim postavite svijeću u središte kružnice i upalite ju. Dok ona gori vi govorite ljubavnu mantru. Ponovite ju nekoliko puta, a kada je svijeća izgorjela do kraja, zamotajte ju u papir i stavite među vašu odjeću. Ako pravilno izvodite ritual, ljubav će doći k Vama u roku od 2 tjedna. 

5. Ljubavna magija s medom i paučinom

Skinite paučinu sa zida ili tavana - može poslužiti bilo koja paukova mreža. Stavite u zdjelu malo meda i sa žlicom promiješajte paučinu i med. Upalite jednu crvenu svijeću i pustite da kaplje vosak u med. Dok to činite, trebate ponavljati ljubavnu mantru  To morate raditi 10 minuta, a zatim tu zdjelu stavite ispred ulaznih vrata. Prema tradiciji, slijedeći dan, osoba koja prvi put prijeđe prag od kuće, donosi vijesti o ljubavi za vas.

Do sljedećeg puta,


Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu



Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.