Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 4. siječnja 2021.

Magični rituali za zaštitu, ljubav i napredak u životu: KAKO “UBOSTI” GLAVNI DOBITAK U IGRAMA NA SREĆU!?

U svijetu magije postoje brojni rituali koji se koriste za poboljšanje života, pronalazak nove ljubavi ili zaštitu od crnomagijskih napada. Iako se ove prakse najčešće vezuju za neka davna vremena, njihova snaga se ni danas ne može ignorisati, a sada i sami možete isprobati neke od njih i uvjeriti se u njihovu učinkovitost


Ukoliko ste ljubitelj igara na sreću, ali nikako da „ubodete“ glavni dobitak, ova čarobna boca će vam pomoći da vam se sreća napokon osmjehne.

Za pravljenje ove sretne staklenke potrebno vam je: sedam zelenih svijeća, eterično ulje pačulija, zelena staklena flaša, neki simbol sreće (potkovica, djetelina sa četiri lista…) i sedam kovanica u različitim apoenima.

Zapalite svijeću i tamjan, pa ubacite prvo simbole, a zatim kovanice u flašu. Podignite je prema nebi u izgovorite: „O srećo, čuješ li me, pomozi mi da privučem mogućnosti, neka tvoj duh uđe u bocu, i neka me sreća uvijek prati.“


Napravite magični ček izobilja

Uz ovu tajnu magičnu tehniku, uživanje u izobilju više neće biti samo privilegija bogatih. Sigurno ste bezbroj puta čuli razne životne priče nekih bogataša koji su se naizgled preko noći izvukli iz najveće bijede i siromaštva. Svi oni imali su jednu zajedničku stvar – čvrsto su vjerovali u sebe i moć univerzuma, te su slijedili svoj san da jednog dana postanu bogati ili slavni.

Ukoliko želite da se pridružite ovim sretnicima, prije svega morate prizvati pozitivnu energiju univerzuma i prestati stalno da mislite o tome kako nemate novca. Onog trenutka kada počnete da vjerujete u sebe i počnete slijediti svoj put ka boljem životu, i univerzumu pošaljete poruku „ja imam“, on će vam to i isporučiti.

Jedan od najpouzdanijih načina za privlačenje novca je ispisivanje „čeka izobilja“. Ovaj ritual se izvodi tokom prva 24 sata mladog mjeseca. Možete nacrtati ček ili fotokopirati onaj pravi  iz vaše čekovne knjižice. Ispunite ga na slijedeći način:

– U odjeljku „primalac“ napišite svoje puno ime i prezime.
– U dijelu u kojem se upisuje brojevima iznos napišite „isplaćeno“.
– Na liniji na kojoj slovima piše iznos upišite „u potpunosti isplaćeno“.
– Na mjestu za potpis uplatioca napišite „zakon izobilja“ ili Univerzum

Na ovaj magični ček nikako ne smijete stavljati sumu novca koju želite. Pustite da univerzum obavi taj posao za vas. Ček sakrijte na neko tajno mjesto i više ne razmišljajte o njemu. Vaše je samo da se prepustite i čekate.

Čarobna boca za ljubav i ispunjenje životnih želja

Magijski rituali sa bocama datiraju još iz srednjeg vijeka, a dokaz za to brojne flaše i ćupovi sa raznim sadržajima koji su pronađeni u temeljima starih kuća. Ove boce su imale zaštitnu funkciju, tako da bi se onome ko je htio da začara neku osobu – vradžbine automatski vraćale. U nastavku otkrijte jednostavne metode pravljenja magičnih boca koje će pomoći da u život privučete ljubav, ostvarite neku tajnu želju ili omogućite nekoj osobi da je prati sreća.

Ako želite da privučete ljubav isprobajte ovaj magični ritual. Potrebni su vam slijedeći materijali: roza staklena boca, glavice i latice svježeg cvijeća, prstohvat mente, ruzmarina, timijana i isjeckane kore narandže, ¼ šoljice meda, šoljica votke, voda i ružičasti čep.

Ispunite bocu cvijećem i travama, a tokom rada zamišljajte kako vam u život ulazi nova ljubav. Sipajte med u votku i miješajte dok se ne istopi, a dobijenu smjesu sipajte u bocu sa biljem. Zatim sipajte vodu u flašu, otprilike dva prsta do otvora, pa je dobro zatvorite. Držite bocu i dok je tresete izgovorite bajalicu: „Svoju čarobnu bocu ispunila sam mislima o ljubavi. Ona će mi pomoći da postanem magnet za ljubav, koja će mi ispuniti dušu i preplaviti tijelo“. Zatim flašu ostavite na nekom tajnom mjestu i barem jednom dnevno je promućkajte dok izgovarate bajalicu: „Ja sam magnet za ljubav“.



Prah od ljuske jajeta protiv uroka

U vudu magiji od davnina se koristi moćni prirodni preparat za zaštitu. Naziva se „mir u prahu“ i pravi se ljuske jajeta, a stanovnici Južne Amerike ga svakodnevno prave kako bi prostor u kojem borave oslobodili zlih duhova i energije. Jajetu se u skoro svim kulturama svijeta pripisuju magična svojstva jer se vjeruje da ono simbilizuje rođenje, novi život i pokretačku energiju.

Za ovaj magični prah potrebno vam je barem pet ljuski od jajeta, koje je prije svega potrebno dobro oprati. Nakon što se osuše, stavite ih u avan i meljite tučkom sve dok ne dobijete fini prah. On se drži u staklenim teglicama ili flašama i koristi se po potrebi. Uzmite prstohvat tog praha i zamolite neko svoje božanstvo da blagoslovi kuću svojoj svjetlošću, da donese mir i blagoslov ukućanima. Zatim se prah posipa po svim prostorijama u kući.

Prah možete staviti i nositi u malu bočicu i nositi svuda sa sobom kako biste ga iskoristili u hitnim situacijama. Ukoliko ste nervozni pred neki poslovni sastanak, prah nanesite na dlanove prije rukovanja sa nekim osobama od kojih primate negativnu energiju.

Za ličnu zaštitu možete praktikovati ovaj jednostavni ritual. Probudite se u sedam sati ujutru i nanesite malo čarobnog praha ljuske jajeta na vrh glave, čelo i potiljak. Za dodatnu zaštitu od loše energije i urokljivih očiju nanesite malo praha na glavne čakre, vrh glave, između obrva, grlo, grudi, stomak, pupak i donji dio stomaka. Zatim zatvorite oči i zamislite kako se oko vas stvara jajoliki oblik blještave svjetlosti koji vaš štiti od zla.

Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.