Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 21. siječnja 2021.

Magija novca na pun mjesec - otvorite poslovne prilike


Magični rituali pomažu u suočavanju s raznim životnim problemima, odnosno daju snagu i privlače sreću. Otkrijmo kako privući na puni mjesec, jer u to vrijeme vlada posebna energija koja vam omogućuje pojačavanje učinaka magije.

Ritual novca s punim mjesecom s vodom

Da biste poboljšali financijsku situaciju, morate pripremiti "čarobni napitak" koji će biti nabijen mjesečevom snagom. Uzmite običnu vodu i u nju ulijte čistu vodu. Držeći bocu u rukama, trebate razmisliti o novcu i zamisliti kako vam se doslovno lijepi za ruke. Slika bi trebala biti što jasnija. Nakon toga udahnite i popravite sliku stvorenu u glavi, a dok izdišete, prebacite je u bocu vode. Nakon toga stavite posudu na prozorsku dasku tako da mjesečina padne na bocu i ostavite 2-3 sata. Očaranu vodu morate čuvati na tamnom mjestu. Svakodnevno pijte malu količinu tekućine zamišljajući novčane slike u glavi.

Okrenite čašu tri puta po satu, čak i ako se staklo prolije. U bocu ulijte vodu koja sadrži vaše misli. Stavite svoju omotnicu straha u zamrzivač i ostavite je tamo koliko god trebate. Ostavite bocu u tekućoj vodi kako biste započeli posao i naručivali poput rijeke.

Uzmite simbol svog djela i prenesite ga prvoj osobi za koju vidite da je povezana s njim, tako da posao dolazi odasvuda.


Prikupljanje novca na punom mjesecu novčanikom

Za ritual se koristi novčanik koji se puni i služi kao vrsta magneta za privlačenje financijske dobrobiti. U svoj vlastiti trebate staviti tri bakrena, zlatna i srebrna novčića. Ako ne možete pronaći zlatnike, tada uobičajene možete obojiti bojom. Nakon toga, gledajući nebo i mjesec, izgovorite sljedeću zavjeru:

Postavite pitanje koje tražite. Podignite knjigu koja vam je najdraža ili samo ugodna. Možete koristiti knjigu bilo koje teme. Prije nego što to učinite, razmislite o broju stranica i brojevima. Zatim pogledajte što je napisano na ovom mjestu. Ovo je odgovor na vaše pitanje. Odgovore možete protumačiti, oni neće uvijek biti izravni, ali uvijek vas mogu dovesti do zanimljivih misli.

Da biste bili financijski uspješni, ponašajte se prema novcu s poštovanjem i poštovanjem onako kako želite da bude s vama. Nije lako prikupiti novac, ali možemo se okrenuti starim vjerovanjima i pokušati ih primijeniti u svom životu. Novac ne voli kaos. Da biste ih privukli svom domu, morate stvoriti atmosferu reda i stabilnosti ne samo u kući, već i u novčaniku. 

Ne trošite novac odmah nakon što ga primite! - kaže narodna mudrost. Ne nosite poderanu ili poderanu odjeću! Oni nose siromaštvo i neće privući financijski uspjeh.

“Novac lebdi nebom. Poslat će mi bogatstvo. "

Važno je stalno nositi sa sobom šarmirane novčiće koji će poslužiti kao talisman. Pun mjesec i čarobni novac pomoći će poboljšati vlastitu financijsku situaciju. Preporuča se s vremena na vrijeme držati novčiće u rukama i ponoviti zaplet.

Prikupljanje novca za pun mjesec za žene

Uzmite bistru šalicu i u njoj skuhajte jaki čaj. Kad se pojavi puni mjesec, dodajte piću malo meda i stavite šalicu na prozorsku dasku na komad zelenog papira. Pomoću nove olovke promiješajte piće u smjeru kazaljke na satu i razmislite o količini koja vam nedostaje. Nakon toga izvadite papir i napišite na njega da će se novac sigurno pojaviti. Smotajte list i sakrijte cedulju u novčanik i nikada je ne vadite.

Najstarije popularno vjerovanje o soli je da ako slučajno prolijete sol, imate problema. Jer u prošlosti su samo najbogatiji sadržavali sol, kada su prolili začin u svom domu, bili su zabrinuti. Ali prejedanje je bilo znak da je djevojka koju je kuhala zaljubljena.

Pun mjesec je razdoblje najvišeg energetskog vrhunca, pa se savjetuje da se većina rituala provodi u ovo vrijeme.

Ljubitelji magije vjeruju da rituali punog mjeseca stječu posebnu snagu, pa čak i uz minimalan napor možete postići maksimalni mogući rezultat, savjetujući čarobni obredi privući ljubav, novac, uspjeh u ovoj čarobnoj noći. A koliko će biti učinkoviti, predlažemo da provjerite vlastito iskustvo.



Sol je još uvijek prihvaćena kao simbol mudrosti i čistoće, zbog čega se često koristi u njoj čarobni rituali za čišćenje negativne energije. Da biste stvorili atmosferu mira i razumijevanja u vašem domu, trebali biste posuti sol u svakom kutu, a zatim je oprati svetom vodom.

Sol može privući novac i bogatstvo. Samo noću ostavljajte sol u drvenoj kutiji na stolu. Ostavite ovu sol 3 dana, a zatim je stavite pod tekuću vodu. Narodno vjerovanje također kaže da se sol ne posuđuje jer drugu dajete sreću i privlačite siromaštvo i bijedu. Sol je najbolje čuvati u drvenim posudama kako bi zadržala svoju čarobnu snagu.

Ako vas preplave financijski problemi, napravite nekoliko jednostavnih rituala za nadolazeći puni mjesec kako biste privukli novac u svoj dom.



Mjesečeva voda

Vrlo učinkovita ceremonija za privlačenje bogatstva priprema se "gotovinsko piće" nabijeno 

ne samo vašom željom, već i mjesečevom snagom:


Od punog mjeseca do punog mjeseca, proći će 28 dana, a kalendarski mjesec u početku će imati isti broj dana. Ovaj ciklus sada slijede samo žene, čije se razdoblje ponavlja svakih 28 dana, također prema vješticama. Kalendarska godina je dvanaest mjeseci. 

Ali vještica godine ima trinaest godina, kaže Marcela Koshanova, najpoznatija češka vještica. Tek kad se dva ista mjeseca pojave u istom kalendarskom mjesecu, njihova je snaga jača.

Dodaci koji nas očekuju ove godine. Kaže se da za punog mjeseca moramo biti oprezni sa svojim željama, jer u ovom trenutku imamo velike šanse da se ispunimo. Možemo probuditi nadahnuće, izazvati ljubav, pronaći novi put ili dobiti odgovarajuće kontakte.

  1. U bocu ulijte čistu vodu.
  2. Stvorite u svom umu sliku "novca" (novac vam pada s neba).
  3. Učvrstite ovu sliku u svijesti, a zatim udahnite.
  4. Dok izdišete, "bacite" svoju sliku u bocu vode i stavite je na prozorsku dasku obasjanu mjesečinom 2-3 sata.
  5. Spremite čarobnu "infuziju" novca na tamno mjesto gdje sunčeve zrake ne dopiru.
  6. Jednom dnevno uzmite nekoliko gutljaja vode iz boce, projicirajući u glavi istu sliku koja je stavljena u vodu.
Detaljne upute za čarolije punog mjeseca pokazuju Marcelu Kosanov: Spojite krug soli oko sebe. To će stvoriti zaštićeni prostor. Tek tada sjednite u sredinu, opustite se i pokušajte ne razmišljati. Nagnite glavu prema prsima i dlanovima prema gore. Dišite duboko i zamislite kako vas obasjava tračak jarke, hladne mjesečine. Dopustite si da se u potpunosti uronite u ovaj trenutak i započnite razgovor s Mjesecom. S poniznošću joj povjerite svoje brige i zamolite je za pomoć. Ponašajte se kao da ste stvarna osoba, netko tko vam želi pomoći.

Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.