Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 4. prosinca 2020.

Kako ureći nekoga pogledom ?

Negativna energija može proći i kroz ključanicu” – izjavio je jednom Samuel Hays, poznati astrolog i ezoterički stručnjak. Bit te izjave je da se ne možemo sakriti od negativnih utjecaja jer nas ti utjecaji svugdje stignu.

Najčešća negativna energija, koja kroz par minuta počinje djelovati i skoro nije potrebno za to nikakvo stručno znanje, zove se bacanje uroka pogledom.Drugim riječima, impresionirati i začarati nekoga je dio trenutka i nažalost to je jedna od najjačih, najteže prepoznatljivih i teško uklonjivih energija.

Kažu da je oko ogledalo duše, ali nije samo ogledalo već i oružje. Jedan pogled može biti pričljiv, nestašan, vedar, tužan, ali može biti i zloban. Od zlobnog pogleda treba se sklanjati. 

Kako da se obranimo ako nas netko svjesno želi ureći pogledom?

Ako osjećate da netko zuri u Vas, potražite tko je ta osoba i ako se može isključiti namjera flertovanja, onda odlučno tu osobu pogledajte u oči. Izdržite njegov pogled, a u međuvremenu zamislite da se oko vas gradi jedan zid od cigle. Zamislite da je zid sve višlji i da vas već prekriva. Ovaj zid sagradite u mislima i ako se dogodi da ta osoba skrene svoj pogled. Ovo je najlakši i najbrži način da se deaktivira takav napad.

Nažalost, u najrijeđim slučajevima se događa da nekoga uhvatite na djelu. Uglavnom, žrtva uroka pogledom ni ne primijeti da je začarana i zato se i ne brani protiv toga.

Oprezniji se pokušavaju obraniti od negativnih utjecaja tako da vežu oko zgloba crveni konac i nadaju se da će ih to zaštititi. Crvena boja zaista pomaže da se filtriraju te negativne energije, ali za izradu stvarne bezbjednosne narukvice je potreban stručnjak. 

Želite li biti sigurni da nikakva negativna energija ne može doći u kontakt s Vama javite se i naručite narukvicu. Naravno, možete saznati i da li ste prokleti ili imate urok na sebi i tko ga je stavio na vas.

Brzo i efikasno ću ukloniti eventualne blokade iz vašeg života oslobađajući put novcu, bogatstvu i obilju.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat

    Ova stranica služi isključivo za zabavu


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.