Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 8. prosinca 2020.

Besplatno pitajte vidovnjakinju - Pet predmeta pomoću kojih se pravi crna magija


Postoje razne vrste i razni načini kako nekome da se napravi vradžbina ili crna magija.

Ako se netko namjerio na vas da vam naudi i učini zlo to će uraditi na bilo koji način i neće birati ni sredstvo.

Netko vam može napraviti vradžbinu sa zadrškom tako da ni ne znate to. Crna magija ne mora odmah pokazivati simptome, već postepeno, kako jača i napreduje osijetiti ćete kako vam se život pretvara u pakao.
Ovo su neki od načina kako se radi najopasnija crna magija. O ovome posebno vodite računa i pazite da ne dođete u kontakt sa ovim predmetima i stvarima i čim ih prepoznate u vašoj blizini znači da ili vam je netko vec napravio magiju ili želi da vam ju napravi.

U nastavku teksta otkrijte kojih su to 5 najopasnijih predmeta za pravljenje Crne magije

1. Vudu lutka
Vudu lutka je karakteristična za vudu magiju i vrlo je poznata svuda po svijetu. Vudu lutka može biti raznih veličina i oblika i pravi se od materijala kao sto su zemlja, blato, plastika, krpa i slično.
Vudu lutka se pravi i od dijelova vaše odjeće ili kose. Tako da ako osjetite da netko upravlja vašim životom onako kako vi ne želite ili osjećate povremeno neke nagle bolove kao da vas netko "ubada" možda neko ima vašu vudu lutku.

2. Vradzbina sa koncem
Vradžbina sa koncem uglavnom spada u nagazne vradžbine. One se prave na mjestima gdje se žrtve kojima se želi napraviti vradžbina prolaze, kreću se i borave. Primjerice u kući, u dvorištu, na stolici, u autu, u garderobi i tako dalje.
Vradžbina uglavnom izgleda kao neki nezavršen predmet od vunice i konaca ili moze biti samo crveni konac. Crveni konac se inače djeci vezuje oko ruke za sreću i da ih cuva, mada se crveni konac moze upotrijebiti i za pravljenje opasnih vradzbina. Crvena boja simbolizira i predstavlja krv.



3. Mrtva zivotinja
Vjerojatno ste često viđali uginule životinje. Jedno je kada se to dogodi prirodno, a drugačije kada se zivotinje ubijaju da bi se pravila magija i vradžbine uz pomoć njihovih leševa. Ovo je vrlo opasno jer se možete i zaraziti lešinama. Vradžbine se najčesće prave od ubijenih kokoši, zmija, pasa, mačaka i drugo. Ako ih nađete u svom dvorištu, u vašoj ulici ili u vašoj blizini, na putu do posla i slično - znajte da vam netko pravi magiju.

4. Ljuska od jajeta
Preko jaja i ljuske od jaja se najčesće pravi magija i vradžbina. Ovo je posebno karakteristično za Vlašku magiju i vlaške vradžbine. Ljuska od jajeta se postavlja blizu osobe kojoj se želi nauditi. Osobe koje su pod crnom magijom vrlo često se žale da su u svojoj blizini nalazile ljuske od jaja.

5. Menstrualna krv
Zadnji ali ništa manje opasan sastojak kojim se pravi vradžbina je menstrualna krv. Magija sa menstrualnom krvi je također karakteristična za Vlašku magiju. Naime, vradžbina se pravi tako da se muskarcu u pice stavi par kapi menstrualne krvi i izgovara se specijalna ljubavna bajalica. Na taj način muškarac je vezan samo za jednu ženu i gubi spolnu moć i želju kada je s drugim ženama.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.