Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 7. prosinca 2020.

Ljubavna magija - kako djeluje i kako vam može pomoći

Ljubavna magija. Postoje razne sile na ovom svijetu, koje su nevidljive ljudskom oku. Magija i ljubav dvije su među njima. 

Ljubav je nešto što se ne može kontrolirati, no ljubavna magija, ako se izvodi na ispravan način, preuzima kontrolu. Mnogi se okreću ljubavnoj magiji ako nemaju sreće u ljubavi, ili pak žele ojačati svoju partnersku vezu. Pročitajte kako ljubavna magija djeluje i kako Vam može pomoći.

Kako Vam ljubavna magija može pomoći? 

Magija za ljubav u osnovi je čin usmjeravanja koncentracije i vlastite energije radi postizanja pozitivnih ciljeva.

Ritual magije za ljubav uključuje rime i riječi koje se stavljaju na papir ili se koriste u govoru. Alati za odrađivanje bilo koje magije, posvuda su oko nas. A mogu se pronaći u prirodi. Kao toplina sunca, snaga Mjeseca, snaga noći, vode. Meditacija se često koristi za sklad duše i tijela, a ako se pravilno izvodi, pomoću nje mogu se ostvariti i razne želje.

Jedna od tih želja uključuje sreću u ljubavi u Vašem životu. Vještice jako dobro znaju kako iskoristiti snagu prirode i preusmjeriti je u ritual da bi ljubavna magija djelovala najjačom snagom.

Kako se koristi ljubavna magija?

Ljubavna magija koristi se za privlačenje sreće. Ljubavni ritual može donijeti ljubavnu sreću u Vaš život ili privući pozornost Vama posebne osobe. 

Također može pomoći u vjernosti. A rade se i ljubavni rituali za povrat izgubljenog partnera ili  se, kao što sam spomenula na početku, koristi  za jačanje odnosa u partnerstvu. 

Ipak, najvažnije od svega, je da budete otvoreni za ljubav. To najviše djeluje na duhovni napredak, tj. možete lakše uočiti blokade koje imate u ljubavi. Što Vas koči i što Vas sprječava da budete sretni. Ako uočite što Vas najviše blokira, to ćete lakše otkloniti tu blokadu.   Zahvaljujući tome ste već na pola puta do uspješnog ostvarivanja ljubavne sreće i užitka.

Postoji dosta predmeta koji se koristite u izvođenju ljubavne magije. Izdvojit ćemo nekoliko najčešćih: tamjan, glazba, svijeće i cvijeće. Najčešće ruže. Prirodni parfemi. Razni amuleti i talismani.  Svi oni predmeti koje vještica za ljubavnu magiju izradi.

Još jedna važna stvar. Vještica vidi Vašu auru. Ako ona nije dovoljno čista i okružena pozitivnim energijama, teže će se usmjeriti na željenu ljubav. Najbolji dan za izvođenje ljubavne magije je petak. Zora je također dobro vrijeme, ali najbolje je izabrati noć punog Mjeseca. Danas su mnogi upoznati sa raznim ritualima koji se izvode za vrijeme punog Mjeseca, a isto se odnosi i na ljubavnu magiju. Poznat nam je utjecaj Mjeseca, kao i njegova nevjerojatna snaga.

Uz to, važno je ostati pozitivan, jer ćete kroz pozitivne vibracije uskoro vidjeti željene rezultate.

Koje ljubavne magije možete odabrati?

Postoje mnoge vrste ljubavne magije: – Vještičje ljubavne čarolije, Ljubavne čarolije crne/bijele magije, Voodoo ljubavna magija  – Obeah Ljubavne čarolije – Egipatska ljubavna magija i Mjesečeva ljubavna magija. 

Vještičja magija je najkorištenija magija. Upotrebljava se stoljećima, a po mnogočemu je slična voodoo magiji. Unatoč negativnom prizvuku i mišljenjima mnogih, Vještičarenje i voodoo magije namijenjene su za pomoć u rješavanju svakodnevnih problema. Vještičarenje se najviše koristi u Europi, a voodoo ima svoje korijene u afričkim tradicijama. Odluka koju magiju želite odabrati treba slijediti Vaše duhovne preference, i Vaše srce, a zatim odabrati oblik ljubavne magije. 

Zato s povjerenjem nazovite rado ću Vam pomoći.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.