Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 9. prosinca 2020.

Koliko vremena treba da ljubavna magija počene djelovati ?




Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje dobivam putem poruka.

U moru „spasitelja“ koji obećavaju povrate partnera u roku 48 sati do 7 dana, neki znaju ostati razočarani kada kažem da za magiju treba vrijeme. I što se onda dogodi - plate nekome tko im obeća da će za 7 dana imati sve i poslije im se isti „spasitelj“ ne javlja.

Ja bi isto voljela kada bi sve radilo iste sekunde, no za magiju su potrebne tri komponente: vrijeme, povjerenje i vjera.

Kada se izvede određeni ritual potrebno je da se energija manifestira u fizičku realnost. U kompliciranim slučajevima kada je uključeno više osoba može proći više vremena da rad počne djelovati.




Čovjek mora biti strpljiv i uporan.

Prvi rezultati ljubavne magije djeluju na osjećaje, misli, emocije i raspoloženje vaše voljene osobe i dok se to sve događa u njegovom/njezinom srcu i glavi vi ne možete vidjeti vidljive znakove.
Mnogi ljudi pogrešno shvaćaju magiju i misle,da nakon što se odradi ritual odmah će doći tekstualna poruka.
Svaki slučaj je drugačiji. Ljubavni rituali ne mijenjaju njegovu ili vašu osobnost,ali liječe situacije koje povrijeđuju odnos.
Svaka ljubavna magija mora raditi, ali to je proces koji traje i slaže se poput slagalice sve dok ne vidite krajnji rezultat.
Vaša ljubavna magija će raditi, ali to će biti postupan proces, sa svakim dijelom slagalice koji će stati na svoje mjesto prije nego što možete vidjeti rezultate. Na prvi pogled nećete shvatiti što će biti kraj nekih dijelova ove slagalice, sve dok ne vidite sve rezultate - kada se svi dijelovi poslože.
Savjeti kako lakše podnijeti čekanje

- Nemojte prebrojavati dane i previše razmišljati o tome dali je rad uspio ili nije
- Nemojte u glavi sebi ponavljati za 2 tjedna ću biti s njim/njom, umjesto toga usredotočite se na njezino ponašanje i promjene
- Nemojte se fokusirati na izjavu sada nemam ništa jer sve kreće od sada
- Zahvaljujte se i na malim pomacima jer oni su znak da uskoro za vas slijede veliki pomaci
- Iskoristite vrijeme čekanja kako bi sebe poboljšali kao osobu

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.