Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 22. prosinca 2020.

Vradžbine i čini za ljubav




Imam puno upita za ljubavnu magiju. Evo nekoliko tradicionalnih natuknica kojima si i sami možete pomoći kako bi ljubav ostala na vašoj strani. 

- Pokopati malo muževe kose pod prag ulaznih vrata i on vas nikada neće ostaviti.
-Ako vas ostavi voljena osoba samo preokrenite njegovu sliku naopako, naglavačke, i on će vam se vratiti.
-Ako žena želi da da bude sigurna da će joj muž biti distanciran od drugih žena treba mu malo svoje krvi dati u kafi.
-Ako želite da se čovjek vrati nazad pljuni mu malo na leđa kad izlazi kroz vrata.
-Ako imate problema sa ljubavnikom i želite da vam se vrati uzmite njegovu sliku i zakopajte je u zemlju sa licem na dolje, on će se vratiti u toku tri dana.
-Ako želiš ljubav određene osobe uzmi komadić sira i malo brašna pa od toga napravi malu lopticu koju ćeš tajno ugurati toj osobi u džep a da to ona ne opazi.
-Ako odvojiš jednu kost od kornjače i staviš je tajno u džep svom ljubavniku on vas neće nikada moći ostaviti, priljepit će se uz vas kao zvakaća guma.
-Ako mislite da će vas dragi ostaviti ukapajte koliko stane u čajnu žličicu vaše menstruacije i stavi mu u času vina da popije. Nikad vas neće ostaviti.
-Ako želis zadržati muža ili ljubavnika uzmi dvije kapi krvi iz svojih mišica i stavi u njegovu kavu, on će te voljeti zauvijek.
-Ako želiš da te neko voli uzmi njegovu sliku i malo kose i zakopaj to u zemlju.
-Ako je voljeni daleko od doma, stavi malo njegove kose u bocu alkohola a nju stavi u ormar, vratit će vam se.
-Ako vam suprug ne daje novca uzmi urina i stavi crvene paprike u njega i posipaj ga po kući, zatim to pomesti u jedan kut sobe i ostaviti tako tri dana i on će vam dati novac.
-Da vam se muž vrati nazad, recimo iz zagrljaja ljubavnice, stavite mu čajnu kašičicu svog urina u kafu i za nekoliko dana on će se vratiti.
-Ako je vas dragi počeo život sa drugom uzmite njegovu sliku i okrenite je naopako na zidu, kada slika izblijedi i on će vam se vratiti.
-Kada nekog voliš i želiš da on tebe zavoli, napiši na papiru svojom menstrualnom krvlju njegovo ime i ostavi na sigurno mjesto i on će vas uskoro zavoljeti.
-Ako se želite rješiti suparnice kuhajte nekoliko vlasi kose svog dragog u svom urinu a zatim to sve zakopati pod kućni prag, on će je ubrzo ostaviti.
-Uzmi devet kapi svoje menstrualne krvi ili mokraće i stavi ih mužu u kavu, nikad vas neće moći ostaviti. 

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.