Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 16. prosinca 2020.

Magično bilje -ulje za kontrolu, ljubav, hrabrost


Vještice su vijekovima poznate kao iscjeliteljice, a korištenje ljekovitog bilja je dio moje svakodnevne ritualne prakse. U nastavku ću s vama podijeliti nekoliko tradicionalnih recepata za spravljanje biljnih ulja koji mogu pomoći u svim sferama života. 

Ulje da nam netko priđe 

U malo vise od pola deci baznog ulja, a u većini slučajeva najbolje je da se za bazno ulje koristi ulje od semenki groždja ili maslinovo ulje se doda ružino jasminovo, bagremovo i damijanino ulje. Ubaciti u posudu i devet cvjetova jasmina i nakon što odstoji dva tjedna ulje je spremno. 

Ulje za kontrolu

Dvije velike žlice iđirota potopiti u malo više od pola decilitra maslinovog ulja. Tri kapi ovog ulja mogu se nakapati u cipelu onoga koga želimo kontrolirati. Također, ime osobe koju želimo kontrolirati može se napisati na papir koji se stavi ispod ljubičaste svijeće koja je premazana ovim uljem. Čarolija se radi svakodnevno sve dok svijeća potpuno ne izgori.

Ulje za hrabrost

Izmiješa se podjednaki dio ružmarina, guščije petoprsnice i latica gardenije. Dvije žlice te smjese se dodaju u nešto više od pola decilitra ulja. Dodati mali komad mesksikanskog korijena. U vodu za kupanje prije odlaska na razgovor za posao, razgovor sa šefom oko povišice, izlazak na sastanak i slično dodaje se devet kapi ovog ulja. Može da se koristiti i kao parfem i tada se premaže dio ispod srca, iznad pupka i vrat da bi se uklonila plašljivost.

Vaša,


Soror PIAL



Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel + 385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom od 10 do 21 sat
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.