Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 8. siječnja 2018.

Tradicionalni lijekovi za gripu i prehladu


Slikovni rezultat za witch healing diseases

Osim ljubavnih problema vještice su kroz povijet bile iscijelitelji - jedine osobe kojima se puk mogao obratiti kada je bio zdravstvenih problema.  Osim češnjaka i vitamina C koji se nalazi u voću i povrću evo još jednog malo manje poznatog lijeka za ovu bolest.

Čudotvorni biljni lijek za prevenciju od gripe sadrži 500 grama meda, 100 grama svježeg korijena hrena i 20 grama samljevene kadulje. 

Kako ne bi dobili gripu odrasli trebaju uzimati jednu žlicu pripravka ujutro i jednu navečer i to tijekom 20 dana. Djeca uzimaju istu dozu, ali koriste žlicu za kavu. 

Za one koji već boluju od gripe savjetujem pijenje četiri grama vitamina C u roku 24 sata i to tako da se popije gram svakih šest sati. Vitamin C treba razmrviti i popiti ga s vodom. 

Slikovni rezultat za witch healing diseases

A tu je i čaj za one koji već imaju gripu.

On se radi tako da se u dvije litre hladne vode stave četiri oguljena limuna koji se prethodno isjeckaju. Voda i limun se poklope te kuhaju 20 minuta.
Tada se u vodu ubaci žlica mljevenog cimeta, žlica mljevenog muškatnog oraščića te pola žlice za kavu klinčića.
Na kraju se stavi i dva decilitra crnog vina te se ostavi kuhati još pet minuta. Tu količinu čaja treba popiti u 24 sata te proceduru ponavljati četiri dana.
Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.