Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

nedjelja, 28. siječnja 2018.

Ljubavni ritual za povrat izgubljenog partnera

Povezana slika
Ako ste i Vi nedavno prekinuli ljubavnu vezu, ali snažno osjećate da je upravo on bio onaj pravi, onda jedna magija ljubavi Vam može pomoći vratiti ga. Čak i onda ako ne možete podnijeti prekid i uvjereni ste da ne možete živjeti bez njega, probajte odraditi ovaj ritual ljubavi prije nego što pokušate nešto drugo s čime ćete ga možda jos više udaljiti od sebe.
Za ljubavni ritual su Vam potrebni slijedeći sastojci:
  1. Fotografija Vaše ljubavi
  2. Sedam žličica kamilice
  3. Sedam žlicica sode bikarbone
  4. 3 litre vode
  5. 14 komada lučica
  6. 1 lonac
  7. Jedna kuhača
Slikovni rezultat za witch crystal ball

Prije početka rituala ljubavi, najvažnije je pripremiti se na pravi način. Istusirajte se, ali nemojte koristiti gel za tuširanje niti sapun, samo čistu običnu vodu. Također operite i lice. Zatim skinite sav nakit i ukrase. Dok se pripremate, fokusirajte se na Vašu ljubav, mislite na zajedničke slike budućnosti, ali u isto vrijeme pokušajte ostati mirni i pozitivni.
Ritual obavljajte isključivo sami i nemojte dozvoliti da Vam bilo tko poremeti proces, isključite svaki vanjski utjecaj.
Povezana slika
Ritual provodite pored sudopera ili umivaonika jer će Vam biti potrebna voda. Najbolje bi bilo ako biste ritual odradili noću dok Vaša ljubav spava. Isključite sva svjetla i zapalite svih 14 lučica. Stavite fotografiju Vaše ljubavi na zid da bude nasuprot Vas u razini Vaših očiju. Usipajte tri litre vode u lonac, za početak stavite tri žlice sode bikarbone, a zatim sedam žličica kamilice. Ostavite vodu da vrije 7 minuta dok je Vi miješate sa žlicom. U međuvremenu se fokusirajte najjače što možete na Vašu ljubav, razmišljajte o njemu sa puno ljubavi i pozitivom. Nakon sedam minuta skinite lonac s vatre i neka smjesa odstoji 30 minuta. Nakon isteka 30 minuta usipajte tekućinu u sudoperu ili umivaonik i dodajte tome ostatak sode bikarbone. Držite ruke iznad vode, ali ju nemojte dirati. U međuvremenu gledajte fotografiju, a zatim zatvorite oči i pokušajte osjetiti protok energije između slike i sebe. Recite na glas sve želje u vezi s tom osobom. Sami trebate osjetiti kada je kraj rituala jer ne postoji određeno trajanje. Dok ispuštate vodu, koncentrirajte se na ono što ste do tada izgovorili jer sve to ide prema Vašoj ljubavi. Nakon što je voda istekla, očistite umivaonik ili sudoper čistom vodom, a zatim ugasite lučice. Ugašeni plamen svijeća simbolizira misli koje smo uputili voljenoj osobi. Nemojte više govoriti niti misliti o voljenoj osobi.
Nemojte ga pokušavati kontaktirati, mirno čekajte na ishod rituala ljubavi i vidjeti ćete da će Vas uskoro on sam potražiti.
Vaša, 
Soror PIAL

Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.