Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Tajanstvene magije koje uistinu djeluju - rituali zemlje i zraka !



Slikovni rezultat za witches ancient  ritual of earth and air

Kako sam i obećala u prethodnom dijelu, sada nastavljam s opisom magije Zemlje i Zraka. Tako osnovne, jednostavne magije koje pokreću efikasne promjene, dobijaju cjelovitost premda postoji i peta, astralna magija, ali s tom magijom ćemo se posebno baviti jer tamo već možemo postići ozbiljnije stvari. Primjerice, utjecaj na udaljenije odluke što može svakome dobro doći i nakon jednog intervjua za posao. U nizu Zračni element je sljedeći, koji može simbolizirati svijet oko nas ili Svemir. Magija Zraka je odličan predmet za otklanjanje tuđih negativnih energija sa nas ili čak da držimo na distanci zle duhove koji se hrane iz nas. Međutim magija Zemlje nam stvara materijalnu bazu, što je također važno kako bismo mogli mi sami doći do izražaja. U nekoj mjeri sreća pripada Zemlji, premda sreća ima veze, manje ili više sa svim područjima.

Ako Vas zanima kako pomoću magije privući ljubav, možete me nazvati.

Povezana slika




Magija Zraka :

Simbol Zraka je također krug, ali na sredini ovoga kruga se nalazi jedna jasno vidljiva crna točka. Ovaj simbol je vrlo važan jer u ovakvom obliku trebamo postaviti 8 svijeća koje su potrebne za izvršavanje magije Zraka. Potrebno je i nacrtati ovaj simbol, ali je vrlo važno da koristiti takav papir i olovku koji ne sadrže nikakve sintetičke materijale. Papirus i ugalj su odlična sredstva za to. Nacrtan zračni simbol nakon rituala treba se čuvati u kući gdje je upravo izvršeno čišćenje!



Zadatak Maga :

Tog dana kada vršimo ritual, pri prizoru izlazećeg Sunca, treba 8 puta duboko uzdahnuti. Prije početka rituala, 24 sata ne smijemo konzumirati meso niti hranu životinjskog porijekla jer će duhovi neozbiljno shvatiti riječi te osobe koja nije sposobna ni na ovakvu žrtvu. Prije toga, 24 sata se ne smije brijati, ne smije biti na nama otvorena rana, niti smijemo doći u dodir s krvlju ni u kojem obliku. 24 sata prije toga ne smijemo prisustvovati nikakvom nasilnom slučaju, nesreći, niti smijemo biti na mjestu gdje kolju ili maltretiraju životinje. 

Čak iako se slučajno ugrizemo za jezik, poželjno je odložiti ritual, jer zli duhovi se privlače na krv. To važi i za menstrualni ciklus, znači ni tada se ne smije izvršiti ovaj ritual. 

Svijeće treba postaviti u kružnom obliku, a osmu svijeće treba staviti usred kruga. Svijeće pojedinačno treba paliti u smjeru kretanja kazaljke na satu, prvo srednje i nakon toga sve ostale. Svijeće moraju gorjeti 8 minuta, nakon toga osoba koja izvršava ovaj ritual treba 9 puta duboko udahnuti. 
S time je ritual završen, svijeće ugasimo, papirus na koji je simbol nacrtan sklonimo na sigurno mjesto u kući. Manje duhovne pojave i uroke možemo i na ovaj način ukloniti. Naravno, postoje i ozbiljnije magije za tu svrhu, ali kao prvo treba koristiti osnovni ritual. Vrlo je važna stvar ako imamo na sebi ranu ili kap krvi, lako možemo pogoršati situaciju. Ukoliko uočavate čudne pojave nakon izvršenja ovoga rituala, onda me nazovite na mobitel.



Ritual Zemlje :

Simbol Zemlje je krug u njoj s jednim univerzalnim križem. Magiju izvršavamo u cilju pridobijanja obilja, plodnosti, bogatstva i sreće. To je osnovna magija sreće koja je jako često efikasna, premda uglavnom u manjim stvarima postižemo uspjeh s tom magijom. 
U slučaju Zemlje zaista je bitna prava zemlja, odnosno pijesak, kao potrebno sredstvo. Za ovo je potrebna ravna metalna posuda, u koju možemo staviti pijesak i taj pijesak poravnamo u toj posudi. Sloj pijeska treba biti otprilike 3 cm debljine u posudi. Oblik posude treba biti kružan, tako da mi jedino moramo ucrtati križ u sredinu. Ako je to gotovo, onda nam je jedino još potrebno 10 svijeća koje u obliku kruga postavljamo u posudu. Dobro je ako su svijeće u ovome slučaju bijele!



Zadatak Maga : 

Prije nego što započnemo ritual, bitno je da jedemo iz plodova zemlje. Za tu svrhu može nam poslužiti kruh od cijelog pšeničnoga brašna, pahuljice ili sjeme lana. 
Prije obavljanja rituala, ne smijemo doći u dodir s prljavom, blatnjavom zemljom, jer to zadire čistoću zemlje. Zemljište se ne smije miješati s vodom jer se od toga rađa nečistoća i oduzima sreću. 
Važno je da prije rituala popijemo malu čašicu crnoga vina jer će to duhu zemlje imponirati! Ritual se započinje točno u podne, kada Sunce i Zemlja razvijaju najpogodniji odnos. Svijeće treba paliti redom u kretanju kazaljke na satu. 

Nakon toga jasno i glasno izgovorite gdje biste voljeli promjenu u vašem životu. Poslije toga 7 puta duboko udahnuti, nakon toga svijeće se mogu ugasiti. Pijesak prosuti u blizini naše imovine, ili na dvorištu kuće ako ga imamo.


S time smo završili 4 osnovna postupaka rituala. Kako primjećujemo, najviše potrebe ima za magijama sreće. 

Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.