Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 31. siječnja 2018.

Čišćenje prostora od bakterija - kađenje kaduljom i tamjanom

Slikovni rezultat za ancient witch smoke home cleaning

Paljenje kadulje i drugog aromatičnog bilja odličan je način da očistite dom od negativne energije, ali i bakterija koje mogu narušiti zdravlje.

Energetsko čišćenje doma drevna je paganistička praksa uklanjanja negativnosti iz životnog prostora koja između ostalog uključuje paljenje aromatičnog bilja poput kadulje i tamjana. Informacije prikupljene u pedeset zemalja na pet kontinenta, a objavljene u časopisu 'Journal of Etnopharmacology' otkrile su da ova metoda može značajno unaprijediti kvalitetu zraka.
"Dim nastao paljenjem bilja može pojačati funkciju pluća, mozga i kože, ali i pročistiti zrak od bakterija. "
Znanstveni rad po imenu 'Medicinal Smokesi' tvrdi da dim nastao paljenjem bilja može pojačati funkciju pluća, mozga i kože, ali i pročistiti zrak. 

'Proveli smo jednosatni tretman medicinskim dimom koji je izlazio iz kombinacije gorućeg drveta i začinskog bilja, te primijetili smanjenje bakterija u zraku za 94 posto. Čistoća zraka održala se i do 24 sata nakon paljenja u zatvorenoj sobi,' napisano je u studiji, a neke štetne bakterije nisu bile prisutne u zraku niti nakon mjesec dana od tretmana.

Stručnjaci napominju da se kvaliteta zraka smanjuje svakoga dana, a da se u zraku može pronaći 1.800 različitih bakterija, od čega je dosta njih opasno za zdravlje. Uobičajene metode sterilizacije prostora često puta uključuju kemikalije koje mogu nanijeti više štete nego koristi, pa je logično da se rješenja pronađu u prirodi. 

Prednost prirodnih lijekova u plinovitom obliku kao što je kađenje kaduljom, tamjanom, smrekom ili sandalovinom osigurava učinkovitiju apsorpciju organizma, kao i nižu cijenu proizvodnje.

Slikovni rezultat za ancient witch smoke home cleaning
"Prije paljenja kadulje pospremite dom, te očistiti prostor od klasičnih nečistoća poput prašine."
Kako zapaliti kadulju kod kuće? 
Vrećica čaja osušenih listića kadulje može se kupiti u trgovinama zdrave hrane. Dovoljno je prstohvat sušene kadulje zapaliti nad tanjurićem, a kad se počne dimiti proći po svim prostorijama u domu kako bi napravili energetsko čišćenje doma. Zapaliti možete i osušeni snop duljih stabljika kadulje koje ste, primjerice, nabrali na moru tijekom ljetovanja.

Savjet plus: 
Imajte na umu i da bi prije kađenja trebali pospremiti dom, te očistiti prostor od klasičnih nečistoća poput prašine. Energetsko čišćenje najčešće se radi u jutarnjim i popodnevnim satima uz sve otvorene prozore u domu, a preporučuje se da se nakon njega istuširate. 

Blagoslovljeni bili,

Vaša,

Soror PIAL

Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.