Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 29. siječnja 2018.

Tajanstvene magije koje uistinu djeluju - rituali vode i vatre !

Slikovni rezultat za witches ritual of fire and water

Ritual vode :

Cilj ovog rituala je pročišćenje i zdravlje. Simbol koji se povezuje uz vodu je krug. 
Kroz 4 dana trebate držati vodu u čaši na mjestu na kojem nitko i ništa ne može pasti u istu i uprljati ju. Također nikakva hrana ne smije biti u blizini te čaše. 
U neposrednoj blizini te čaše s vodom ne smijete ništa raditi što Vam ugrožava zdravlje, na primjer ne smije se zapaliti cigareta. 
U tu čistu čašu vode smije se naliti voda ako je i prije bila lijevana samo voda. 
Kroz 4 dana trebate prinositi žrtvu za tu vodu. Voda nam donosi zdravlje, a žrtvu koju prinosite trebate učiniti u jezeru ili rijeci.
Svaki dan trebate otići do rijeke i u nju ubaciti jedan novčić. Bitno je da novčić bude srebrne boje i okruglog oblika
Četvrti dan nakon što ste i zadnji novčić ubacili u rijeku, nakon povratka kući trebate popiti vodu iz čaše koju ste tih dana čuvali. 
Ako je voda u bilo kojem slučaju lošeg okusa i nije pitka, to nam govori da je ritual bio neuspješan i imamo veći problem. U tom slučaju ako niste stručna osoba, obratite se stručnjaku koji će Vam pomoći jer imate puno veće probleme nego što mislite i slutite.
Povezana slika
Ritual vatre :

Cilj ovog rituala je zaštita, ali je još uvijek i čest ljubavni ritual. Uglavnom nas štiti od viših sila kao i od prokletstva. 
Simbol koji se povezuje uz vatru je jednakokračni trokut čiji vrh uvijek treba gledati prema gore ili naprijed prema istoku.
Ritual vatre traje 3 dana. Potrebna Vam je prostorija ili soba koja će vam služiti kao oltar vatre. 
Slikovni rezultat za witches ritual of fire and water
Tu ne smijete držati hranu, ni jesti 3 dana, te ne možete držati meso. Također ne smijete ništa raditi što Vam ugrožava zdravlje. Na žalost, ni televiziju ne smijete gledati jer zvuk smeta duhovima zaštitnicima koji vas tada posjećuju. 
Trebate koristiti 3 mirisna štapića i zapaliti ih šibicom. Svijeće koristite isključivo kada ste potpuno sigurni da za njihov nastanak nije ubijena ni jedna životinja. Znači u svijeći ne smije biti životinjska mast. 
Budući da često nemamo informacije o sastavu svijeća, bolje je koristiti mirisne štapiće. Miris štapića je nebitan i svatko bira prema svome ukusu. Tri mirisna štapića treba postaviti u obliku jednakokračnog trokuta. U središte trokuta napisati svoje ime. No kako je moderna tehnologija uzela maha i u magiji i počevši od 20. stoljeća umjesto pisanja imena postavlja se vlastita slika ili slika osobe koju želimo zaštititi. 
Sva 3 dana uvijek u isto vrijeme trebate zapaliti i ostaviti da izgore sva tri mirisna štapića. To trebate činiti poslije ponoći ili poslije zore. Sami izaberite kada Vam više odgovara. Jako je bitno za vrijeme trajanja rituala u sva 3 dana biti na suncu najmanje 21 minutu. Ako ne sja sunce u to vrijeme, trebate povesti dan na otvorenom. 
Treći dan kada izgore mirisni štapići, izvadite sliku iz trokuta i iznesite iz kuće te ju bacite u vatru koju trebate zapaliti isključivo od drveta. To može biti i mala vatrica, no bitno je da osim drveta ništa drugo ne gori te se ne smije za potpalu koristiti benzin ni ništa slično. Tim činom prinosite vlastitu žrtvu vatri, dajete dio sebe kao žrtvu. Time završava ritual koji nas štiti od manjih negativnih energija.
Ljubavnu stranu rituala sada nisam opisala jer ih ima mnogo vrsta. Ali mi se možete slobodno i s povjerenjem obratiti na privatni mobitel,+385 92 324 1928, da za vas nađemo odgovarajući ljubavni ritual!
Ovdje djeluju nezemaljske sile i ako tijekom rituala nastane i najmanji problem obvezno zatražite pomoć stručnjaka. Zatim, budite oprezni pri paljenju vatre te u blizini obvezno imajte protupožarni aparat. Mirisne štapiće treba paliti u odgovarajućim držačima i u blizini ne smije biti ništa zapaljivo.

To su znači bili rituali vode i vatre koji se ubrajaju među osnovne magije. U sljedećem postu ćemo se baviti ritualima zemlje i zraka koji imaju posebne osobine i cilj.
Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.