Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 14. studenoga 2016.

Predviđanje i proricanje budućnosti viskom

Slikovni rezultat za pendulum divination

Nekada davno, da bi saznale spol djeteta, žene su prakticirale jednostavnu tehniku gatanja: napravile bi klatno uvukavši konac u iglu, nakon čega bi ga postavile iznad unutrašnje strane nadlanice istovremeno izgovarajući pitanje. Ako bi se igla zanjihala u smjeru kazaljke na satu, to je značilo da nose sina, dok je suprotno kretanje ukazivalo na to da će na svijet donijeti djevojčicu. Gatanje pomoću viska drevna je tehnika koju prakticiraju mnogi narodi, a cilj je da se dobiju odgovori na važna pitanja. Klatno se pravi od konca ili kože, a može se upotrijebiti i lanac na čijem je kraju obješen visak.
IZABERITE IDEALAN “ALAT”
Ezoteričari su veliku pažnju pridavali izboru materijala od kojeg se pravi visak. Najčešće su kombinirali metale sa poludragim kamenjem, na primjer – srebrni lanac sa gorskim kristalom, ametistom ili olovom. Početnicima se savjetuje da to budu igla i konac, ili kožna traka sa kristalom i olovom.
Slikovni rezultat za pendulum divination
Za izradu klatna postoje određena pravila: konac mora biti dugačak 40 cm, dok visak ne bi trebalo biti duži od 5 cm. Prije upotrebe ostavlja se da prenoći na prozoru, najbolje u vrijeme punog mjeseca, kako bi se što bolje napunio energijom.
ENERGETSKI PEČAT
Visak će biti spreman za upotrebu tek kada mu date osobni energetski pečat. Stavite klatno na dlan, preklopite ga drugim dlanom, zažmirite i polako izgovorite:
“Ja (izgovoriti svoje ime i prezime), ponosni sam vlasnik ovog viska koji će uvijek kazivati istinu, za dobrobit sviju. Nikada me neće navesti na pogrešan put niti će dozvoliti kakvu manipulaciju. Uvijek će biti iskren jer kroz njega teče božanska ljubav.”
TEHNIKA UZEMLJENJA
Budući da nemate iskustva u gatanju viskom, morate izvesti i uzemljenje, da bi božanska energija nesmetano kružila kroz vaše tijelo i visak. Sjedite na stolicu uspravnih leda i nogu raširenih oko 10 cm. Stopala su čvrsto na zemlji, a šake naslonite na koljena, dlanova okrenutih nagore. Nekoliko puta polako udahnite i izdahnite, a onda zamislite kako vam se iznad glave pojavljuje blještava bijela svjetlost, koja ulazi preko tjemena, prolazi kroz tijelo i noge, i odlazi u zemlju. Nakon ovog malog “uvoda”, spremni ste za rad sa viskom.
“DA”, “NE” I “MOŽDA”
Sljedećih dana morat ćete vježbati da biste se energetski povezali sa viskom i naučili tumačiti njegove odgovore. Sjedite za stol uspravnih leđa i postavite stopala jedno pored drugog. Ako ste dešnjak, visak držite lijevom rukom i obrnuto. Naslonite lakat na stol (podlaktica treba praviti ugao od približno 45 stupnjeva u odnosu na površinu stola) pridržavajući konac palcem i kažiprstom desetak centimetara od vrha, dok visak biti oko centimetar iznad stola. Počnite mu postavljati pitanja, na primjer: ”Pokaži mi odgovor da”, a onda pratite u kom smijer u se kreće. Pričekajte da se umiri, pa ponovite postupak još dva puta da bi vam visak pokazao odgovore “ne” i ”možda’! Prije nego što postavite konkretna pitanja, zamolite visak da vam kaže da li je spreman za gatanje. Ukoliko je odgovor negativan, ostavite proricanje za neku drugu priliku. Dok ne krenete na napredniju tehniku gatanja, postavljajte visku pitanja čiji odgovori ne zahtijevaju više od “da”, “ne” i “možda’!
Vaša, 
Soro PIAL

   Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
   Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.