Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 22. studenoga 2016.

Magija za ispunjenje želja i skidanje uroka

Slikovni rezultat za red rope witchcraft

Crveni konac se koristi od davnina, kao zaštita od uroka, zlih očiju i pročišćenje od zla. Zlo oko se  odnosi na neprijateljske poglede i negativnosti koje potiču od takvih osoba.
Vjeruje se da kada ljudi  ljubomorno pogledaju u vas i žele vam zlo, crveni konac djeluje tako što zaustavlja protok tuđih  zlih pomisli. Mnoge poznate ličnosti nose crveni konac oko ruke, kao sigurnu zaštitu od zla.  Crveni konac predstavlja kabalističku zaštitu i blagoslov. Prije nego što se stavi na ruku, crveni  konac mora  se blagosloviti sedam puta i izgovore magične riječi da bi on bio protok dobrih  vibracija koje će se nas aktivno štititi od tuđeg zla. Podrazumijeva se da se crveni konac nosi na  lijevoj ruci, kao simbolična zaštita i blagoslov. Crvena boja nas podsjeća na na jedinstvenost i  milost. Ovaj crveni konac se blagoslovi sedam puta, koliko ima i dana u nedelji. Takođe,  simbolizira i sedam osjećaja. On se nosi na lijevoj ruci, strani srca i to treba da nas podsjeti da se  uvijek moramo boriti protiv vlastite sebičnosti. Po pravilu, svaki crveni konac ima sedam čvorova na sebi.

Slikovni rezultat za red rope spells

 Ritual za ispunjenje tri želje     
Rituali sa svijećama su jedan od najjednostavnijih oblika magije. Sama svijeća se sastoji od elementa zemlje, zraka i vode. Ovakvi rituali su zasnovani na tri principa magije, na koncentraciji, snazi volje i vizualizaciji. Za slijedeći ritual potrebno je  uzeti tri svijeće i stavite oko njih malo šećera. Svaku svijeću posvetite određenom anđelu čuvaru. Pomislite tri želje, jednu za posao, jednu za ljubav i jednu „nemoguću želju“. Upalite svijećice da gore. Trećeg dana recite nekoj bliskoj osobi sve vaše pomišljene želje i sačekajte da vidite šta će se dogoditi četvrtog dana.
Slikovni rezultat za red rope spells

Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
   Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.