Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 19. studenoga 2016.

Najučinkovitija i najefikasnija ljubavna magija za vraćanje partnera

Slikovni rezultat za return of partner magick
Ukoliko dođe do prekida u vašoj vezi, znajte da još uvijek nije sve izgubljeno, postoje rituali koji vam mogu pomoći da vratite izgubljenu ljubav. Najpoznatija ljubavna magija koja je dala i najbolje rezultate na našim područjima je čuvena Vlaška magija. 
Osim za povratak izgubljenog partnera ova vrsta magije se koristi i za ritual vezivanja. Iako su žene te koje najčešće prakticiraju ovu vrstu rituala, oni se uspješno mogu izvoditi i od strane osoba jačeg spola. Neki od predmeta koji se mogu koristiti u ritualima vezivanja su: konac, krv, prsten…
    Rituali ugušenih osjećanja, rituali za privlačenje ljubavi, za udaju/ženidbu, za neuzvraćenu ljubav, rituali brojevima, za buđenje ljubavi, za osvajanje muža ili žene… – svi oni mogu se koristiti za povratak izgubljenog partnera.
    Osim njih u ovu svrhu mogu poslužiti i rituali za ljubav i strast. 
Da bi se oni uspješno izveli potrebno je imati: fotografiju voljene osobe koju pokušavamo vratiti, vuneni konac jarke crvene boje i svijeću roza tonova. Da bi energija mogla otići u Svemir, neophodno je ritual izvesti u pravo vrijeme – u vrijeme rastućeg punog mjeseca, koji zapravo simbolizira rast energije. Kada ste nabavili sve ove predmete, pripremili se psihički i sačekali večer punog mjeseca možete početi sa izvođenjem rituala:
   Slikovni rezultat za return of partner magick
 Prvo uzmite crveni vuneni konac i vežite ga u čvor. Dok ovo radite jako se fokusirajte na vašu želju i izgovorite je ( kako bi se simbolično zavezala). Ovo ponovite 3 puta, svaki put ponavljajući tu istu želju. Plamen svijeće neka gori dok se sam ne ugasi ili dok se svijeća potpuno ne istopi. Vosak koji ostane treba se pažljivo pokupiti i zakopati ispod drveta. Isto uraditi i sa iskorištenim koncem. Fotografija voljene osobe se samo treba sačuvati od pogleda drugih ljudi.
    Da je ritual uspiješan, dokazaće voljena osoba koja će vam se vratiti u naručje.
Vaša, 
Soror PIAL
Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.
   Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.