Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

srijeda, 30. studenoga 2016.

Čišćenje negativne energije i loših utjecaja iz prostora

Slikovni rezultat za past souls witchcraft

Jeste li se ikad našli u situaciji da se u nekom prostoru ne osjećate ugodno. Osjetili ste nelagodu, napetost, pritisak i željeli što prije izaći iz njega.

Uzroci mogu biti :
  • negativne energije ljudi koji su boravili u prostoru
  • nesreće koje su se događale u tim prostorima

Duži boravak u takvim prostorima dovodi do fizičkih problema: glavobolja, nepravilnog disanja, uznemirenosti u snu, boli u prsima, a mogu djelovati i na stvaranje blokada na nekim segmentima našeg života poput problema u emotivnom, seksualnom životu, financijskih problema ili problema u međuljudskim odnosima.
Zbog toga je jako važno pročistiti i stabilizirati energiju koja nas okružuje.
Vaš prostor je moguće očistiti ritualima kako bi prostorom kojem živite ili radite ponovo potekla nova, pozitivna energija. 
Ako se već duže vrijeme stvari ne odvijaju kako treba ili dominira osjećaj stagnacije očigledno je da je zaista došlo vrijeme da se energija u prostoru osvježi, promijeni i ispuni novom.

Slikovni rezultat za past souls witchcraft

ČIŠĆENJE NEGATIVNOSTI IZ STVARI
Osjećaje, sjećanja i razne programe nalazimo i u neživoj tvari ( stari stanovi sadrže energije bivših stanara i ako su se stanari često svađali, bili ljuti, osjećali se loše i bili bolesni svu tu energiju sada je šalju novim vlasnicima. Posebno je loše ako se u prostoru dogodilo neko ubojstvo jer se novim stanarima mogu se dešavati čudne i nerazjašnjive pojave, od micanja predmeta do problema sa spavanjem i loših snova.
 Stoga kad kupujete kuću ili stan, raspitajte se o bivšim vlasnicima jer je njihova energija utkana u prostor.
Kada dobijete na poklon staru ogrlicu ili druge stvari od nekoga ili kupite nakit u staretinarnici morate imati na umu da ih se prije stavljanja na sebe i nošenja treba energetski pročistiti jer također sadrže energije bivših vlasnika.

 Vaša,
Soror PIAL

Kontakt mobitel : +385 92 324 1928 svakog dana od 17 do 21 sat.   

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.