Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

subota, 5. studenoga 2016.

Magično djelovanje dana u tjednu

Slikovni rezultat za witchcraft


Dani u tjednu također imaju svoja magična svojstva, koja određuju pojedini dan pogodnim za neku čaroliju to jest za akcije i odluke
.
Ponedjeljak je dan vladavine Mjeseca i vode. Ovo je dan pojačane intuicije, snova, psihički moći i plodnosti žena. Ponedjeljkom vladaju anđeo Gabrijel i lunarna božanstva. Biljka;vrba.

Utorak je dan kojim vlada Mars. Simbol je hrabrosti, energije, uklanjanja negativnosti, fizičke snage.Njime vladaju božanstva-Ares, Mars i Nergal. Biljke-božikovina i hrast.

Srijedom vlada Merkur. Srijeda je dan za čaranje, komunikaciju, znanje, mudrost.Njime vladaju-Mihael, Odin i Rafael. Biljke-badem i lješnjak.

Četvrtkom vlada Jupiter. Sreća, radost, blagostanje, zacjeljivanje, muška plodnost, zakonske stvari obilježavaju ovaj dan. Ovo je Thorov i Mardukov dan. Biljke-žir i pistacijo.

Petak je dan ljubavi, braka i prijateljstva.Njime vlada planet Venera. Reyin dan. Biljke-divlja jabuka i dunja.

Subotom vlada Saturn. Ovo je dan odgovoran za psihičke sposobnosti, dobar je za meditaciju, obranu, komunikaciju sa duhovima. Ovim danom vladaju- Bran, Cassiel, Crnos, Jehova, Gospodin od Sabata, Ninib i Saturnus. Biljka-šipak.
Nedjelja je dan kojim vlada Sunce, dan svjetlosti i iluminacije.Magija, zdravlje, blagostanje, egzorcizam obilježava ovaj dan. Ovim danom vladaju anđeo Mihael odnosno Samas, Set, Seth, Shamash. Ovo je dobar dan za započinjanje solarnih dijeta. Biljka koja vlada ovim danom jeste akacija.

Vaša, 

Soror PIAL

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.