Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 21. lipnja 2021.

Uz pomoć magije možete nekog zavesti, vratiti bivšu ljubav, pa čak i "natjerati" ga da vas oženi!




Bijela ljubavna magija: Sve su žene pomalo vještice. Pogotovo kad je u pitanju ljubav. Spremne su na sve samo da bi baš on bio njihov. Vjerovanje našeg naroda u magiju samo rasplamsava maštu kako doći do ljubavi i živjeti sretno do kraja života.

Magija preko prstena

Prsten simbolizira vječnost, trajanje, vječnu ljubav. Za ljubavne rituale najbolje je uzeti vjenčani prsten iz crkve. Tako su šanse veće da se magija ostvari. Za prvi ritual sa prstenom treba vam dakle vjenčani prsten, čaša sa vodom, ogledalo i crkvena svijeća.

U gluho doba noći, najbolje u ponoć ili poslije ponoći, ispred ogledala upalite svijeću, stavite čašu do pola napunjenu vodom i vežite prsten na končić. Spustite prsten do površine vode i brojite otkucaje. Broj otkucaja označava vaše godine kada ćete se udati. Kada prsten završi sa otkucavanjem, izvadite ga iz čaše i kroz njega pogledajte u ogledalo. Prema vjerovanju, lik vašeg suđenika će se pojaviti u odsjaju svijeće u ogledalu.

Magija preko kose

Ono što vam je potrebno je pramen njegove kose. Stavite kosu u bočicu s vodom i sve to stavite ispod madraca. Spavajte na tome točno četrdeset noći. Važno je da prvu noć bude pun mjesec. Kada prođe četrdeset noći, vašoj simpatiji od te vode skuhajte čaj, kavu ili neku hranu. Bitno je samo da on tu vodu popije. Pazite da i njegova kosa ne završi u napitku, inače će biti dosta objašnjavanja. Neće moći da živi bez vas.

Da bi ste osigurali vječnu ljubav, s vremena na vreme ponovite ritual.

Magija mladog mjeseca

Naravno, morate voditi računa o mjesečevim mijenama i paziti na prvi izlazak mladog mjeseca. U prvom ritualu, treba vam komad papira i ugalj. Napišite na papiru vaše ime i ime vaše ljubavi čim primijetite pojavu mladog mjeseca na nebu. Nemojte spavati, već ostanite budni i mislite na njega. U zoru, spalite papir i pepeo prospite na sve četiri strane svijeta. Jako je važno da vas on isti taj dan vidi.

Prema vjerovanju, mlad mjesec simbolizira početak procesa, te će tako i vaša ljubav imati dobar start.

Za drugi ritual potrebna vam je crvena svijeća sa urezanim imenima. Po izlasku mladog mjeseca upalite svijeću i u roku od sat vremena u četiri serije po petnaest puta izgovorite ime dečka/cure i želju vezanu za njega/nju. Onda ugasite svijeću i stavite je ispod jastuka. U cik zore ponovo upalite svijeću i ponovite sve kao i prethodne večeri.

Ukoliko se svijeća ne ugasi, vidjeti ćete kako se magija ispunjava, a ako se ugasi, ponovite ritual pri slijedećem izlasku mladog mjeseca. 

Do sljedećeg susreta, 


Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.