Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 8. lipnja 2021.

Crna magija za vraćanje i osvajanje ljubavi - crna ljubavna magija

Ovaj vid crne magije bi se mogao koristiti za različite namjene i prije nego što u potpunosti naučite kako se baviti njome, pobrinite se da otpočnete sa pravilnim razumjevanjem i da saznate što je više detalja moguće u svezi s njom.

Crna magija se pokreće različitim duhovima i silama što znači da stvarno morate biti oprezni ako se odlučite na ovaj ritual. Takođe je vrlo bitno da znate u što se upuštate i da, kako bi razumjeli kako da se bavite crnom magijom, morate znati ne samo ono dobro što proistječe iz nje, nego i znati rizike koje ona može donijeti. To je nešto što uvijek morate imati na umu, posebno kada već bacate kletve i ljubavne čini.
Općenito ono što svi mi znamo o crnoj magiji je to da se ona koristi kako bi se nekom naudilo ili kako bi neko postao ovisan, no to nije cijela istina – crnu magiju neko može koristiti da ostvari sreću, dobit, požudu ili pak napredak u svom životu.
Prije no što nastavim sa izlaganjem, želim razjasniti nešto, a to je da se ove čini se mogu baciti i na roditelje kako bi primjerice zavoljeli svoje dijete ili na rođake, ali najbolja uporaba ove ljubavne čini bi bila kada bi je djevojka ili dečko bacio na svog partnera isključivo ako ga istinski voli i želi da on/ona voli njega ili nju do kraja života. Molim vas, ne bacajte ove vradžbine na nekoga ukoliko želite samo vezu za jednu noć.
Onda, kako da izvedete crnu magiju?

S obzirom da postoji puno sastojaka koji se koriste da bi se napravio ljubavni napitak i načina kako bi se ova specifična čin bacila, ispisala sam samo one sastojke, u njihovim točnim količinama/mjerama, koje obvezno morate nabaviti prije nego što nastavite sa čarolijom.
Evo što vam točno treba da biste bacili ovu čin i da biste napravili napitak:
1. 300 grama šafrana,
2. 2 šalice izvorske vode (izvorska voda je slađa nego ostale koje se mogu naći).
3. 7 zelenih maslina,
4. 12 listova bosiljka,
5. 22 lista mente,
6. 33 zelena kardamoma (aromatičan začin),
7. 150 grama bijelog šećera,
8. 5 latica čisto crvene ruže,
9. 150 grama smeđeg šećera.
Za ovu čin biti će potreban ciklus od 15 dana baziran na mladom i punom Mjesecu.
Ono što trebate napraviti jest – kada imate spremnu vašu zdjelu, izaberite noć sa mladim ili punim mjesecom, ulijte izvorsku vodu u zdjelu, a potom dodajete i ostale sastojke jedan za drugim. Za miješanje koristite žlicu od drva. Kada se šećeri potpuno otope, iskoristite sterilnu iglu kako bi uboli sebe u prst ruke na kojem ćete nostiti vjenčani prsten i ukapajte kap krvi u mješavinu. Dobro promješajte, tako da se krv lijepo sjedini, a potom dodajte malo svoje pljuvačke u smjesu. Podjelite mješavinu točno na pola u dvije odvojene vinske čaše ili one iz kojih se pije viski.
Umotajte čašu i zapečatite je laticama crne ruže (malo prije je pisalo crvene), držite je na sigurnom mjestu tako da niko ne zna što radite ili što je to i zašto to krijete, jer do kraja rituala niko ne bi trebao shvatiti ili vas pitati šta to radite.
Ove čaše čuvajte blizu slike osobe za koju želite da se zaljubi u vas. Ako ste izabrali noć punog Mjeseca onda pričekajte cijeli ciklus i razdoblje kada će nastupiti mlad Mjesec ili obrnuto.
Kada svane dan trebate uzeti jednu vinsku čašu sa mješavinom i da dati je osobi koju želite da je popije. Jako je važno da ta osoba popije napitak bez ikakvih pitanja ili sumnje na licu. Možete joj ga dati da ga ispije kao liker. Kada dođe noć, uzmite čašu natrag i onda otpečatite svoju čašu, ulijte mješavinu u praznu čašu koju ste uzeli od osobe koju želite i onda izgovorite:
’’Slava tebi Saturne
Pusti Veneru da prođe,
Nudim ti svoju krv
Otvori vrata ljubavi – pusti Veneru da prođe’’
Ovo izgovorite 13 puta i onda da popijete mješavinu odjednom naiskap. Takođe, zapamtite da ovaj ritual treba ponoviti 3 puta, pazeći da u svakom ciklusu i razdoblju radite sa istim sastojcima i na isti način. Čim se treći put navrši, možete očekivati da osjetite da se osoba koju želite zaljubljuje u vas.

Do sljedećeg susreta, 


Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.