Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 10. lipnja 2021.

Paketić magije - dar Boginje


Jučer mi je stigao paket, smeđi karton, na njemu moje ime. Prepun mirisa prirode, svi su probijali, bez obzira na pažljivo složenu i omotanu kutijicu. Sve sam brzo odmotala, svaku pomadicu, miris, čaroliju...i utonula u vještičji svijet.

Kako smo zaboravili da je priroda naša majka, da brine o nama, da nam daje hranu i vodu, utjehu, podršku i lijek za sve naše gubitke, boli i patnje. Kako smo se odvojili od njene divljine, od duboke mudrosti zemlje i voda, od zaštite planine i zagrljaja šume?
Kako smo dozvolili da se znanja vidarica, travarica, babica, šamanki, curandera, mudrih žena zapale na lomačama i potonu u tamu zemlje?
No, crvena nit je tu, povezuje nas sa zaboravljenim znanjima, ritualima, sa biljkama, sa šapatom Mokoš koja nije napustila svoje kćeri. I kada smo bile zakopane duboko u zemlji, čuvala nas je. Jer smo bile prekrivene sa njom, sa majkom vlažnom zemljom i žarkim suncem iznad nas.
Kada bismo se vratile i povezale sa crvenom niti, spavali bismo pod zvijezdama, slikali svoja tijela cvijećem i zaronili duboko u rijeku ispod rijeke. Probudili bi zvjezdanu prašinu u našim tijelima, pripadali bismo nebu i zemlji istovremeno. Dijelili bismo hranu, linije naših pretkinja i pjesme. Pričali bi zaboravljene priče i zacjeljivali bismo rane stare tisućama godina.
Možda, ako vas još nisu nazvali vješticom, vrijeme je. Ako vas nisu nazvali ludom, histeričnom, čudnom, divljom, nepokornom, neposlušnom i nemogućom, vrijeme je.
I čuvari vještica se bude iz zemlje.

Do sljedećeg susreta, 


Vaša,



Soror PIAL


Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na 
privatni mobitel +385 92 324 1928 od 17 do 21 sat svakog radnog dana, te subotom i nedjeljom 
od 10 do 21 sat

Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.