Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

ponedjeljak, 17. rujna 2018.

Moć tamjana i češnjaka ( bijelog luka )

Slikovni rezultat za onion witchcraft
Vještica, pogađa prošlost i proriče budućnost zrnevljem od kukuruza i kad ustanovi šta je stvarna potreba onog tko je pod urokom, pravi napitak nad kojim satima baja. Najčešće koristi bajalicu protiv uroka koja kaže nikome ne može nauditi, a sigurno pomaže kod problema. U desnu ruku uzme se britva u lijevu tamjan i dok se lagano dodiruju ponavlja se:
"Crkni đavole, ti nemaš tamjan, ti nemaš nož, ja imam tamjan i imam nož, tamjanom te kadim, nožem te sječem, u vodi te gnječim. 

Voda se pjenuša, a (kaže se ime onoga ko se brani od uroka), te više ne sluša. 

Ako ga je netko urekao, ako mu je netko presjekao put, ako ga je neko omađijao ako je netko na njega ljut, više nema uroka, slobodan mu je put, odvezala sam magiju ntiko više nije ljut. 

(Ime), ostaje čist kao svijet kad se kupa u sunčevom sjaju, 

(ime) ostaje čist kao bistra voda izvorska, 

(ime) ostaje čist kao bosiljak u proljetnom gaju, 

(ime) ostaje čist kao Boginja...." 

Povezana slika

I češnjak koji ima povijest staru koliko i samo čovječanstvo vrlo je uvažen u magiji i etno medicini Vještica.

On je hrana, lijek ali prije svega univerzalno sredstvo protiv svih zlih demona. 

Vjerni pratilac čovjeka od njegovog rođenja pa do smrti. Čen bijelog luka na čelu porodilje štiti i majku i novorođenče od uroka. 

Tijekom života pouzdana je amajlija koja na putovanjima čuva od "razbojničkih" prepada demona i nervoznih vila. 

Ali i od krvopija kada se noću prolazi pokraj groblja. 

Vještice misle da češnjak i inače donosi dobro ukućanima pa nanizane vijence vješaju o dovratak kuće. S lijeve strane on štiti od demona i donosi duhovni mir i sreću. Obješen s desne strane vrata vijenac bijelog luka štiti dom od eventualnih neprijatelja iz okoline, sprečava svađe i obezbjeđuje materijalno blagostanje. 

Vijenac obješen u štali štiti životinje, a u polju usjeve. I ta se metoda poduzima kad god postoje nagoveštaji nekih bolesti, epidemija ili prirodnih nepogoda. 

Nošen u džepu, čen bijelog luka može sprečiti mučninu i nesvjesticu, a uz druge dodatke njegovi eterični mirisi vraćaju one koji padnu u trans, te  alkoholičare i epileptičare. 

Ako se nosi pod kapom češnjak otklanja urok i migrenu koja sa njim ide, a izgnječen i uvijen u gazu služi  za masažu čela protiv glavobolje, zajedno sa svinjskom mašću. 

Pomješan sa pelinom dezinficira i liječi rane na koži. Nakon što simptomi bolesti prođu, gazu s masom ili čen koji je otklonio nelagodnosti treba baciti u vatru ili rijeku s riječima: 

 "Sa (ime) rane na bijeli luk prešlo i u vatru došlo". 

Kod bolnih menstruacija, za koje se isto sumnja da su od zlih očiju, Vještice su jele ogromne količine češnjaka i prale se rastvorom od četiri kašike octa na dva litra mlake vode. 

Urokom se diže i krvni tlak, a da bi se regulirao preporučuje se da se tri glavice luka potope uvečer u čaši vode, te da se pripravak ispije na prazan želudac ujutro. Bijeli luk je Vješticama nezamenjiv pratilac i do onog svijeta. 

Dobro je da se pred smrt objesi oko umirućeg jer štiti od eventualnih napasti koje čoveka mogu natjerati da zaluta ili se povampiri.
A predostrožnosti radi neke obitelji  vjenčiće češnjaka odnose na groblje u prvih 40 dana. Da bi, kažu svojim jakim mirisom rastjerao lutajuće demone koji bi možda uznemirili mrtve.

Vaša,
Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.