Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

petak, 7. rujna 2018.

Magija cimeta

Povezana slika
Ovaj aromatični začin koristi se u ritualima za privlačenje ljubavi, novca i blagostanja, ali i za zaštitu doma od neprijatelja
Uporaba cimeta u magiji vjekovna je tradicija. Energija ove biljke povezana je sa muškim principom, čiji je vladar Sunce i element vatra. Rituali sa cimetom često se izvode da bi se predvidjeli budući događaji, ali i u svrhu iscjeljenja iu ljubavnoj magiji, a ovaj začin vrijedi i za jak afrodizijak. Može se koristiti kao prah, ali prednost ima ulje jer ima jaču energiju. Iako u radnjama može kupiti gotovo, ezoteričarima savjetuju da ga onaj ko izvodi ritual napravi sam, jer mu je u tom slučaju jača moć.

Povezana slika
Zaštita
Cimet  Zbog muške, aktivne energije, cimet je idealno magijsko sredstvo za zaštitu. Devet štapića cimeta povezati crvenom trakom, a potom svežanj okačiti iznad vrata. To će spriječiti ulazak neprijatelja i loše energije u dom. Isti takav svežanj može se postaviti i na okvir prozora.
Povezana slika

Prosperitet
Cimet, dobra financijska situacija kao i osobni prosperitet, također su povezani s muškom energijom. Štapići od cimeta u kombinaciji sa karanfilićem, đumbirom i narančine korom donose povišicu, unapređenje ili promjenu posla. Dovoljno je da se bilje stavi u zelenu vrećicu koja se potom stalno nosi u torbi.
Povezana slika

Ljubav
Zbog elementa vatre, cimet je moćan sastojak ljubavne magije. Ritual je jednostavan: zapaliti štapiće cimeta ili ih držati pod jastukom.

Vaša,
Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu


Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.