Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

utorak, 11. rujna 2018.

Uporaba kristala u ritualnoj magiji - magija kristala

Povezana slika
Osnovna premisa upotrebe kristala u ritualnoj  magiji je da kristal može zadržati i snimiti energiju ili eteričko polje koje se proizvodi u magijskom ritualu.
Svaki Kristal ima jedinstvenu magičnu snagu u zavisnosti od svog oblika, veličine, jasnoće, boje, optičkih svojstava, i da li je prirodno proizveden ili je obrađivan. Sve ove vrste kristala se koriste u ritualnoj magiji, a jedini faktor u izboru kristala je estetski senzibilitet i ukus Maga. Što zbog ljepote što zbog praktične primjene, gotovo nema Maga koji na svom oltaru nema kristal.
Kristali koji se očiste u vodi biće očišćeni od svih utjecaja, ali njihovo ojačanje s uljem ili tekućim sakramentom će učiniti suprotno, osnažiti ga i usmjeriti da naglasi određeni događaj.
Povezana slika
U slučaju ritualne magije, postoje tri načina uporabe kristala.
Prvi se koristi kao kolektor i nalazi se u hramu, na ili u podnožju oltara,a drugi je kontrolor i nalazi se oko Magovog vrata, dok je treći vid uporabe na Magovu štapu, stvarajući silu  poznatu kao transmuter koji je snažan emiter magijske energije.
Kristal kao kolektor je obično veliki prirodni Kristal koji se čuva ili na oltaru ili podnožju oltara. Oni se koriste za snimanje svih magijskih rituala koji se obavljaju u hramu. Odličan izbor za ovu namjenu je Dimni kvarc.
Kontoler je mali kristal koji se nosi na ogrlici oko Magovog vrata, ispod košulje ili bluze. Kontroler će se automatski, po nalogu Maga, povezati sa kolektorom koji se nalazi u hramu. Bez obzira na kojoj se udaljenosti nalaze jedan od drugog i koristite Magu u svakom trenutku. Kada se nalazi u zemaljskom svijetu, kontroler  dopušta Magu da projicira magičnu snagu iz kompleksa hrama, dok kada se koristi tijekom evokacije, pomaže Magu da u potpunosti doživi duh koju pozove.
Slikovni rezultat za witch crystal magick
Transmuter je mali kristal koji je pričvršćen na vrhu magičnog štapa. Transmuter može izvući energiju iz sebe ili je poslati, ili koristiti iz kolektora ili kontrolora. Svoju najveću moć pokazuje u magijskom hramu. Postoji jaka veza između ova tri kristala kad ih Mag aktivira u svom magijskom krugu.
Kristali, dakle osim što mogu sakupiti magijsku moć,  mogu i da je emitiraju. Danas je vrlo zanemaren značaj kristala i zaboravlja se da su u njima urezane energije prošlosti i vremena kojeg nismo ni svjesni. 
Kristali su, iako samo još jedan magijski alat, zahvaljujući svojim osobinama povezani  elementima, ali i zajednicom bića poznatom kao duhovi. 
Povezana slika
Kristali kao osnova imaju zemljani atribut, naročito ako se radi o prirodnim kristalima, a također se gledaju kao zamrznuta voda, što simulira  elemente vodu i zemlju. Moćni su toliko da sa potapanjem kristala u pehar svetog vina ili dodirom svetog sadržaja (hostija) možete kristalom  uhvatiti potpis tog magijskog svetog predmeta.
Vaša,
Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 
    092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.