Istaknuti post

Nazovite vidovnjakinju Soror i tražite pomoć- Privatni mobitel : +385 92 324 1928

S povjerenjem nazovite i riješite svoje probleme, saznajte što budućnost nosi, te kako će se razvijati vaša veza, posao i zdravlje. Najjef...

četvrtak, 13. rujna 2018.

Ljubavna magija - magija prstena

Povezana slika

Prsten je oduvijek predstavljao amajlijski simbol koji je nosio vrijednost pojedincu koji ga je nosio.  U nastavku teksta pročitajte narodna verovanja o prstenu i njegovim moćima.


Postoje razni simboli na njemu koju mijenjaju njegovu svrhu i unutrašnju snagu. Ukoliko nosite ovaj ukras onda morate i znati kakvu on snagu nosi u sebi.

PRSTEN OD MAJKE

Prema narodnom vjerovanju prsten dobijen od majke ili bake ima najjaču magijsku zaštitu. Upravo on vas može zaštititi od zlih sila pa čak i pomoći u rješavanju zamršenih problema u životu. 

Ako je taj prsten prešao s generacije na generaciju, on ima jaku energetsku moć u sebi.  Također takvi prsteni mogu u sebi nositi negativnu energiju ukoliko se preda osobi koja nije u krvnom srodstvu s njegovim prvim vlasnikom.

Ako imate prsten od osobe koja je preminula, a ona ga je nosila on vam samo može privući negativne energije i smetnje kroz život.

SAVJET: Prsten od pokojnika najbolje zamotajte u tekstil, dobro ga zavezati i bacite u rijeku.

PRONAĐEN PRSTEN - ŠTA RADITI SA PRONAĐENIM PRSTENOM?

Ukoliko pronađete prsten na ulici nikako ga nemojte uzimati, jer on nosi negativnu energiju u sebi.  Što više ne bi ga trebali ni nagaziti već ga jednostavno zaobići.

Slikovni rezultat za witches ring magick

VJERENIČKI PRSTEN 

Prsten koji razmjene mlada i mladoženja u braku predstavlja amajliju jedinstva, ljubavi i sloge. Oni su napravljeni da štite mlade u braku od svih nevolja i negativnih sila tjekom braka. Ukoliko se dogodi braka da vjerenički prsten pukne, to znači da u braku ima oscilacija i negativnih sila od trećih osoba. Budite oprezni.

Ako se mladenački prsten izgubi, to najavljuje rastavu braka u bliskoj budućnosti.

Promijeni li, tijekom braka, prsten svoj oblik, on je samim tim izgubio i svoju moć.  Ne može donjeti ništa dobro, rješite ga se.

U narodu je prsten oduvijek bio simbol snage, autoriteta i zaštite pojedinaca. Nikada ne treba potcenjivati čarobnu moć koju prsten nosi u sebi.

Vaša,
Soror PIAL

    Sve informacije možete dobiti na e mail: mistikaokultizam@gmail.com ili na privatni mobitel 092 324 1928 od 17 do 21 sat svakog dana
    Ova stranica služi isključivo za zabavu

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.